Hoe kom je bij de vriend Q&A op Facebook

Vriend Q & A op Facebook is een toepassing die u gebruikt om te beoordelen en het beantwoorden van een set van 20 vragen over een van uw kring van vrienden. Daarnaast kunt u kiezen of een bericht publiceren naar uw vriend wall, laat hem weten dat je vragen over hem beantwoordt. Op Facebook, apps vinden is niet altijd snel en handig, maar als u de zoekfunctie van de site gebruikt, kunt u de toepassing die u wilt vinden.

Instructies

1

Ga naar de Facebook-website en meld je aan bij uw account door uw e-mail en wachtwoord te typen en vervolgens te klikken op de knop "Login" om Voer de site.

2

Typ "Vriend Q & A" in het zoekvak op de bovenste navigatiebalk. Selecteer de optie "Zie meer resultaten voor vriend Q & A" uit het drop-down menu.

3

Klik op "Apps" in de zijbalk links, zoek de toepassing "Vriend Q & A" en klik op de "View App" naast de aanbieding.

4

Klik op de knop "Ga naar App" in de buurt van de top. Als u de toepassing niet eerder hebt gebruikt, zal het vragen om toestemming. Klik op de knop "Toestaan" als gevraagd. De toepassing moet automatisch geladen op uw scherm, vullen van een willekeurige vriend die kunt u vragen beantwoorden over.

5

Gebruik van de toepassing ingebouwde zoekfunctie om te vinden een vriend wilt tarief of antwoord vragen over.