Hoe kom je bij de configuratie van de Computer in Windows XP Home

Hoe kom je bij de configuratie van de Computer in Windows XP Home


Microsoft Windows XP Home Edition is een vereenvoudigde versie van Windows XP Professional die beschikt over een beperkt aantal netwerk- en beheerfuncties. Windows XP Home Edition behouden echter veel van de dezelfde hulpprogramma's voor probleemoplossing en beheer van software en hardware nodig. U kunt de ingebouwde softwaretools gebruiken wanneer u wilt verzamelen van configuratiegegevens op een Windows XP Home-computer.

Instructies

1

Klik op "Start" en klik "Run".

2

Typ "msinfo32.exe" in het vak "Run" en druk op de toets "Enter". Het venster "System Information" zal verschijnen.

3

Klik op het "+" naast "Hardwarebronnen" en klik op een subcategorie als u wilt weergeven van de configuratiegegevens van de computer-hardware.

4

Klik op de '+' naast 'Onderdelen' en klik op een subcategorie als computer hardware component stuurprogrammagegevens en configuratie wilt weergeven.

5

Klik op de "+" naast "Software Environment" en klik op een subcategorie als het momenteel lopende en geconfigureerde computer software systeem milieu details wilt weergeven.

6

Klik op het "+" naast "Internet Settings" dan de '+' naast 'Internet Explorer' en klik op een subcategorie als u wilt weergeven van de huidige computerinstellingen Internet connectiviteit.