Hoe kom ik erachter hoeveel SDRAM een desktopcomputer wil ondersteuning?

Hoe kom ik erachter hoeveel SDRAM een desktopcomputer wil ondersteuning?


De SD in SDRAM staat voor "synchrone dynamic" en is één van de vele typen RAM-geheugen. Computer RAM heeft zich ontwikkeld in de jaren sneller geworden en hebben een hogere capaciteit van het geheugen in elk RAM-module. RAM geëvolueerd is in het vermogen tijdens het verblijf van dezelfde grootte en die werkt onder soortgelijke of moeilijker omstandigheden in de computer. Afhankelijk van welke computer u hebben, moet u overeenkomen met het juiste type van RAM en overeenkomen met het juiste bedrag voor wat de computer kan gebruiken.

Instructies

1

Lees de handleiding van de computer. De handleiding moet de RAM type en beperkingen de lijst. Als de handleiding van uw computer niet over deze informatie beschikt, moet u kijken op de website van de fabrikant van het moederbord voor de handleiding van het moederbord, die deze informatie zou moeten hebben. De enige manier om te weten van uw moederbord model/typenummer is sortie uw computer manueel of downloaden van een programma zoals Belarc Advisor, die u alle van de hardware op uw computer geïnstalleerd vertellen zal.

2

Ga naar het menu Start en kies het Control Panel. Klik op de optie "Systeem" en lees de informatie vermeld op de hoeveelheid geïnstalleerd RAM. Aftrekken wat je hebt van hoeveel je moederbord kan ondersteunen, en u zult weten hoeveel u kunt toevoegen.

3

Open de behuizing van de computer. Sommige computer gevallen hebben toegangsdeuren die op de achterkant van het doosje zijn geschroefd en andere gevallen moet een knop of knoppen geduwd of iets dergelijks gedaan om de kwestie te openen. Kijk naar de RAM-modules en tellen hoeveel RAM-sleuven zijn beschikbaar. Naast kennis van hoeveel RAM-capaciteit die u kunt toevoegen, moet u weten hoeveel slots beschikbaar om RAM toe te voegen. Hebt u geen slots beschikbaar om RAM toe te voegen, moet u verwijderen van sommige RAM en RAM gebruikt met hogere capaciteit meer aan de computer toevoegen.