Hoe kleur tekst op Facebook Chat

Vanaf augustus 2011, kunt u de kleur van het lettertype van de tekst niet wijzigen wanneer je aan het chatten bent op Facebook's Messenger-bericht functie. Zelfs als u plaatst de HTML-code om de tekst te wijzigen van de kleur, zal niet het systeem lezen. U kunt echter wijzigen de tekst die in vet, waardoor de zwarte standaardkleur verschijnen dikker en donkerder. U moet de opdracht om de tekst weergegeven voor ieder chatbericht vet te maken dat u verzendt; invoeren u kunt al uw berichten wilt weergeven van de hierdoor niet automatisch instellen.

Instructies

1

Inloggen om uw Facebook-account.

2

Klik op de koppeling van de Chat in de rechter benedenhoek van de pagina en selecteer vervolgens de naam van een vriend met wie u wilt chatten.

3

Typ een sterretje door op "Shift + 8." Typ uw bericht en typ vervolgens een andere sterretje. Bijvoorbeeld, als uw boodschap was, "Hi! Hoe gaat het? Ik heb niet gesproken met u in leeftijden!"typt u Hi! Hoe gaat het? Ik heb niet gesproken met u in leeftijden!

4

Druk op de toets "Enter" om uw bericht te verzenden. De tekst wordt vetgedrukt weergegeven.

5

Herhaal stap 3 en 4 voor elk bericht dat u wilt vet bevatten.

Tips & waarschuwingen

  • Hoeft niet uw hele bericht om vet te maken. Kunt u afzonderlijke woorden of zinnen vet door het plaatsen van sterretjes rond de geselecteerde woorden of zinnen. Bijvoorbeeld in een bericht zoals "Hallo! Waar ben je geweest?"u kunt alleen het woord 'where' worden vet weergegeven. Typt u daarom: Hi! * Waar * ben je geweest?
  • ~
  • Om de zin "Geweldig om te horen van u" in het bericht "er Hi! Geweldig om te horen van je. Wat er gaande is?"in vette letters worden weergegeven, typt u het volgende: Hallo daar! * Leuk om te horen van you.* What's going on?