Hoe kinderen leren hoe te gebruiken van de Computer te helpen

Voldoende computervaardigheden zijn een must in de hedendaagse snelle, technologisch georiƫnteerde samenleving. Meer zijn die meer dingen zijn nu online gedaan. Een van de gebieden die nu verschuiven online is onderwijs. Veel scholen hebben laptopcomputers voor elke student, en scholen hebben ook hun studenten nemen tests met een computer in plaats van een pen en papier. Er zijn echter nog enkele kinderen die ontbreken van basisvaardigheden en behoeftehulp leren hoe een computer te gebruiken.

Instructies

Hoe kinderen leren hoe te gebruiken van de Computer te helpen

1

De basisonderdelen van een computer aan het kind uitleggen. Bijvoorbeeld het kind laten zien waar de knoop van de macht is, en laat hen weten dat u kunt op de knop voor zwenking op voort, maar niet voor zwenking op vandoor. Uitleggen wat het toetsenbord en de muis zijn en hoe zij functioneren.

2

Een gebruikersprofiel maken voor het kind. Zorg ervoor dat alle geen onnodige programma's verwijderen die verwarring leiden tot kunnen. Bijvoorbeeld, moet je boekhoudsoftware niet verlaten op het bureaublad. Om het kind te leren zo spoedig mogelijk, moeten een eenvoudige tekstverwerking pictogram zoals Microsoft Word en een pictogram zoals Internet Explorer voor het Internet goed werken.

3

Hoe het kind via het toetsenbord invoeren. Ook laten zien hoe te openen en sluiten van documenten en pictogrammen door te dubbelklikken op de muis. Met behulp van de muis kan moeilijk voor het kind te beheersen op het eerste, dus ze laten zien hoe het te gebruiken correct en oefenen met hen is een must. Een zoekmachine is een geweldige manier van de invoering van het kind met het Internet. Google is een grote zoekmachine te gebruiken. als haar homepage is design schoon en eenvoudig te gebruiken.

4

Leer het kind hoe aanmelden en afmelden, evenals hoe goed afsluiten van de computer zodra ze klaar bent. Leg het kind de schade die kan worden veroorzaakt bij de computer als deze onjuist is afgesloten. Ook leggen het verschil tussen hun profiel afmelden en afsluiten van de computer volledig.

5

Oefen met het kind met behulp van de computer. U moet het gebruik ervan worden aangetoond als je gaat om een taak te voltooien. Bijvoorbeeld, allereerst inloggen op uw profiel en het openstellen van een document of een Internet-venster. Het kind laten zien hoe je zou maken en opslaan van een document in een map of zoek iets op het Internet. Zodra u klaar bent met het kind te laten zien hoe u zou sluit alle vensters en programma's. Tot slot tonen het kind hoe zou u zich afmelden en afsluiten van de computer. Regelmatige gecontroleerde praktijk zal helpen het kind krijgen comfortabel met behulp van de computer, en na een tijdje u hoeft niet langer te doorlopen met hen.

Tips & waarschuwingen

  • Schrijven van een snelle tip vel voor het kind uitleggen van dingen zoals het inschakelen van de computer, zoeken op het Internet en afsluiten van de computer moeten helpen hen vooruit in computer vaardigheid en zelfvoorziening.
  • Een Internet filtering programma te installeren kunt u toegang tot schadelijke websites te blokkeren.