Hoe kan ik zoeken met behulp van een telefoonnummer

Op zoek naar contact informatie met behulp van een telefoonnummer kunnen een eenvoudig proces, hoffelijkheid van het Internet. Land lijn telefoonnummers zijn relatief eenvoudig te gebruiken zoals search tools tenzij het telefoonnummer niet gepubliceerd is. Met een telefoonnummer, kunt u vaak bepalen de dienstverlener en de naam en het adres van de abonnee van de telefoon. Internet-adreslijsten, zoekmachines en zoek--gratis diensten zijn een eenvoudige en snelle middel om informatie te verkrijgen.

Instructies

Omgekeerde Directories

1

Begin uw zoekopdracht met omgekeerde Internet-Telefoongids. Als het telefoonnummer een gepubliceerde vaste lijn is, kunt u een naam en een adres voor de geregistreerde abonnee. Als het telefoonnummer niet gepubliceerd is of om een mobiele telefoon, is verder zoeken vereist. Mobiele telefoonnummers zijn niet openbare informatie.

2

Het telefoonnummer ingevoerd door Google of andere zoekmachines te verkrijgen van de resultaten die je niet bij omgekeerde mappen aantreft. Bijvoorbeeld, als iemand heeft een advertentie geplaatst op een site zoals Craigslist of Kijiji, of hun CV geplaatst op LinkedIn, misschien vindt u een naam, adres of andere gegevens op die sites.

3


Sites die vaak een vergoeding hebben geld terug garanties.


Een aantal online bedrijven informeren omgekeerde cellulaire of niet-gepubliceerde telefoon nummer voor een vergoeding. Sommige van deze sites bieden de beperkte gratis informatie, zoals de naam van de dienstverlener en een algemene locatie waar het mobiele nummer zich bevindt. Voor een vergoeding, die meestal met credit card betaald wordt, kan zij de naam en het factuuradres van de geregistreerde eigenaar.

4

Als al het andere faalt, belt u het nummer. Vraag de persoon die de telefoon beantwoordt, of je hebt bereikt een bedrijf- of verblijfplaats. Als u nodig hebt om erachter te komen discreet wie het telefoonnummer tot behoort, gebruikt u een dienst als Spooftel. Met Spooftel kunt verbergen uw beller-ID, het geslacht van je stem wijzigen, zelfs het gesprek opnemen. Nooit pretenderen te zijn een lid van de regering of de wetshandhaving, en nooit het stelen van iemands identiteit--dat illegaal is. Meestal kunt u informatie verkrijgen door simpelweg beleefd.

5Hoe kan ik zoeken met behulp van een telefoonnummer


Een prive-detective gebruikt de zelfde bronnen voor u beschikbaar.


Als u niet in staat om de bovenstaande zoekopdrachten of voel me niet comfortabel maken onderzoeken, kunt een prive-detective verkrijgen deze informatie. Met behulp van een onderzoeker is duurder dan zoekopdrachten uitvoeren op uw eigen, maar vind het een definitieve maatregel als u niet succesvol en de informatie belangrijk is.

Tips & waarschuwingen

  • Als u hoeft niet een creditcard betaalde zoekopdrachten uitvoeren of niet wenst te gebruiken uw eigen, kunt u creditcards met kleine saldi, zoals $25, supermarkten en markten van de supermarkt kopen.
  • Gebruik niet alle informatie die u hebt verkregen voor illegale activiteiten, zoals stalken of lastig vallen van een persoon.
  • Sommige landen, zoals Canada en Duitsland, wellicht strengere privacy-wetgeving, en informatie kan zijn moeilijker te verkrijgen.
  • Veel vergoedingen gebaseerde sites zijn alleen effectief in de Verenigde Staten.