Hoe kan ik zoeken domeinnamen door eigenaarOp zoek naar de eigenaar van een domeinnaam is relatief eenvoudig. Dit type zoekactie, bekend als een "whois" zoekopdracht, wordt aangeboden door vele online look-up diensten kosteloos. Zoeken naar de naam van de eigenaar te vinden van alle domeinnamen eigendom---bekend als een "omgekeerde whois" zoek---is veel moeilijker om langs te komen, maar het is beschikbaar. U kunt kostenloos worden voorlopige resultaten, maar er is een vergoeding voor het ophalen van een volledige set van domeinnamen voor een bepaalde eigenaar.

Instructies

1

Bezoek de pagina zoeken Reverse Whois op DomainTools.com. (Zie de referenties)

2

Voer gegevens in op de persoon of organisatie waarvoor u informatie zoekt. U kunt zoeken naar iemands naam, de naam van een bedrijf, een telefoonnummer, een e-mailadres of gedeelte van een straat adres.

3

Geef in het vak "Uitsluiten Records" te elimineren records met deze voorwaarden.

4

Opmerking de voorlopige resultaten direct weergegeven onder het zoekformulier. Een typische resultaten Staten: "Er zijn 24 domeinen met registrant informatie die uw huidige zoekcriteria voldoen." De resultaten ook aangeven hoeveel extra inschrijvingen zou worden opgenomen als u historische gegevens aan uw zoekopdracht toevoegt.

5

Klik op "Preview" om fragmenten van aanvullende informatie over de domeinnamen die behoren tot de naam van de eigenaar waarvoor you searched weer te geven. De informatie die wordt weergegeven geeft ook de prijs om op te halen van een volledige set van eigendom gegevens.

6

Klik op "Bestelling huidige" voor de aankoop van een verslag van de namen van het domein van de huidige of "Historische volgorde" voor een uitgebreid rapport met inbegrip van zowel historische als huidige domeinnaamgegevens.

Tips & waarschuwingen

  • Zoekt u uw eigen naam om te zien de domeinnamen die u eigen en een goed gevoel voor hoe de site werkt en hoe u met landschapskenmerken zoekresultaten verfijnen.
  • Sommige sites bieden zoekopdrachten "omgekeerde whois" genoemd, maar bieden niet de mogelijkheid om de identificatie van sites die eigendom zijn van een bepaalde registrant.