Hoe kan ik Yahoo E-mail instellen in Mozilla Thunderbird?

Mozilla Thunderbird is een e-mailclient die u toelaat om toegang en e-mail verzenden vanaf een willekeurig aantal verschillende accounts. Opzetten van een e-mailaccount was ooit een ingewikkeld proces, maar deze dagen is het veel gemakkelijker, vooral met grote e-mailproviders zoals Yahoo!. Thunderbird zal automatisch downloaden alle vereiste instellingen van Yahoo! zodat alles wat je hoeft te doen is in een paar stukjes van informatie, en de account is klaar om te gaan. Dit proces zal alleen werken voor Yahoo! Mail Plus, die heeft een jaarlijkse vergoeding verbonden, en niet de gratis versie van Yahoo! mail.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram van de Thunderbird om het programma te starten. Selecteer 'Maak een nieuwe account' op de belangrijkste bestemmingspagina voor Thunderbird. Hebt u al e-mailaccounts in Thunderbird geïnstalleerd, zal u moet klikken op "Lokale mappen" aan de linkerzijde van het venster om de "Maak een nieuwe account aan"-pictogram te zien.

2

Typ uw weergegeven naam, Yahoo! e-mailadres en wachtwoord voor Yahoo! e-mail adres in de drie blanks. Klik op "Doorgaan".

3

Klik op "Account maken" op het volgende scherm. Klik op "E-mail ophalen" aan de bovenkant van het venster van de Thunderbird om te downloaden van een nieuwe e-mail vanaf uw Yahoo!-account.