Hoe kan ik XP herstellen naar de oorspronkelijke configuratie?

Het besturingssysteem Microsoft Windows XP wordt geleverd met verschillende hulpprogramma's van Systeemherstel. Als u XP herstellen naar zijn originele configuratie, is echter een herstelinstallatie van Windows XP nodig. Een herstelinstallatie van Windows XP zal alle Windows-systeembestanden vervangen terwijl het verlaten van de toepassingen en instellingen in de plaats. Na een reparatie-installatie moet u niet uw programma's opnieuw installeren of opnieuw configureren van uw instellingen. Echter, Windows XP-systeembestanden worden teruggezet naar hun oorspronkelijke staat.

Instructies

1

Plaats de oorspronkelijke installatie-CD van Windows XP in het CD/DVD-station en start de computer opnieuw op.

2

Druk op een toets om op te starten vanaf de Windows XP CD, wanneer daarom wordt gevraagd. De installatieprocedure van Windows wordt gestart. Druk op de toets "Enter" om te gaan met de installatie. Voer Windows Recovery mode op dit moment niet aan.

3

Druk op "F8" te stemmen met de Microsoft Terms van serviceovereenkomst.

4

Markeer en druk op "Enter" op de Windows XP-installatie te repareren.

5

Druk op de toets "R" voor de installatie van Windows hersteloptie. De reparatie-installatie zal lanceren.

6

Antwoord op de aanwijzingen van elk scherm en klik op "Next." Wanneer de installatie is voltooid, zal de computer opnieuw opstarten in het vernieuwde besturingssysteem van Windows XP.