Hoe kan ik Windows XP Web Delete Browsing History Wanneer Using uitvoert?

Hoe kan ik Windows XP Web Delete Browsing History Wanneer Using uitvoert?


Als u surfen op internet in Windows XP, opslaat Internet Explorer een record van de websites die u hebt gezien. Dit record van de websites die u hebt bezocht heet de geschiedenis. Internet Explorer wordt de inhoud van de geschiedenis periodiek verwijderd, maar u kunt de geschiedenis om handmatig te verwijderen zodat u niet hoeft te wachten. U kunt uw het doorbladeren geschiedenis via Internet Explorer zelf, maar als u werkt met Internet Explorer 7 of later, u ook via de opdrachtregel doen kunt. Een van de voordelen om te weten hoe dit te doen is dat u een script dat uw geschiedenis automatisch wordt verwijderd schrijven kunt wanneer u de computer afsluit.

Instructies

1

Klik op de "Start" knop en klik vervolgens op "Uitvoeren". Typ "cmd" zonder aanhalingstekens te gebruiken in het vak "Run" en druk op "Enter" om een opdrachtprompt te openen.

2

Type "RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 1" en druk op "Enter". De muiscursor verandert in een zandloper tijdelijk, en vervolgens de opdrachtprompt zakt naar de volgende regel. Er verschijnt een venster vragend u om te wachten terwijl de browsegeschiedenis wordt verwijderd. Wanneer het venster verdwijnt, is het proces voltooid.

3

Type "RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 2" en druk op "Enter" om alle cookies die Internet Explorer heeft opgeslagen te verwijderen.

4

Type "RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 8" en druk op "Enter" om te verwijderen van de cache van Internet Explorer.

5

Type "RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 16" en druk op "Enter" voor het verwijderen opgeslagen formulieren met informatie, zoals uw naam, adres en telefoon nummer.

6

Type "RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 32" en druk op "Enter" om te verwijderen van alle wachtwoorden van de website die u hebt opgeslagen.

7

Type "RunDll32.exe InetCpl.cpl,ClearMyTracksByProcess 255" en druk op "Enter" om te verwijderen van alle de cache, geschiedenis, opgeslagen formuliergegevens en opgeslagen wachtwoorden in Internet Explorer. Merk op dat deze opdracht verwijdert u ook alle gegevens verwijderd in de vorige stappen.

Tips & waarschuwingen

  • De stappen in dit artikel kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van de Web het doorbladeren geschiedenis in Internet Explorer alleen. Als u Windows XP met een browser van derden gebruikt of meerdere browsers op de computer hebt ge├»nstalleerd, zul je de geschiedenis in alle andere webbrowsers om handmatig te verwijderen.