Hoe kan ik vervangen printkoppen voor een HP 7130 all-in-One Printer?

De HP Officejet 7130 all-in-One Printer maakt kleur afdrukken via vier printkoppen: HP14 zwart (C4920A), HP14 cyaan (C4921A), HP Magenta (C4922A) en gele HP14 (C4923A). De printkoppen rust binnen het print vervoer in "slots" onder de inktcartridges. Vervanging van de printkop is nodig na een printkop niet goed functioneert of niet afgedrukt duidelijk wordt na het schoonmaken. Wanneer dit gebeurt, gewoon trek de falende printkop uit de sleuf in het vervoer en een nieuwe plaats.

Instructies

1

Pak de handgreep aan de voorzijde van uw HP 7120 all-in-One Printer. Til deze omhoog totdat de scanner en controle paneel onder een hoek rusten met het onthullen van het interieur van de printer. Het print vervoer moet verplaatsen naar het midden van de printer.

2

Til de hendel van de grijze print vervoer aan de voorzijde van het vervoer tot het compartiment van de printkop.

3

Halen van de printkop die u moet vervangen door de plastic handvat. Til het zorgvuldig uit zijn kleurgecodeerde sleuf.

4

De nieuwe vervangende printkop uit haar pakket verwijderen zonder het aanraken van de printkop toren op de top. Trek de tape voorzichtig en zorgvuldig van de elektrische contacten en de inkt op de achterkant en onderkant van de printkop spuitmondjes.

5

Voeren van de printkop om het vervoer door de plastic handvat en plaats de printkop zorgvuldig in de lege sleuf.

6

Vervang eventuele extra printkoppen zo nodig. Wanneer u klaar bent, betrekking hebben op de printkoppen met de kruk grijs print vervoer en vergrendelen van de vergrendeling aan de voorzijde van het vervoer. Heft op de toegangsklep van de print vervoer te ontgrendelen, dan lager op de oorspronkelijke positie.

7

Wacht op een bericht afdrukken uitlijning om te verschijnen op de display van de printer. Als je het ziet, drukt u op de "Enter" knop op het bedieningspaneel. Een uitlijningspagina afdrukken moet afdrukken om te controleren dat de printer de printkoppen is uitgelijnd. Vervreemding van de afdruk.

8

Druk op de "Menu" knop op het bedieningspaneel voor het uitvoeren van een kleurkalibratie. Druk op de "7" toets op het toetsenbord en vervolgens de "4" knop. Druk een derde nummer op het toetsenblok--het nummer die op basis van de instructies op het kleur kalibratie verslag dat afdrukken--vervolgens druk op de "Enter" knop klaar bent met de kleurkalibratie te beginnen met afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Aanraken van de printkop toren, koperen elektrische contacten of inkt sproeiers kan de printkop beschadigen.
  • Verwijder nooit de printkoppen uit uw HP 7130 totdat vervanging nodig is. Printer storing kan optreden als u een printkop te verwijderen en het object opnieuw in uw printer invoegen.
  • Verwijdering van de printkop greep kan maken het moeilijk terug te trekken van de printkop uit de sleuf vervoer tijdens toekomstige vervanging.