Hoe kan ik toevoegen van een Split-Screen op een Lenovo ThinkPad T60 Laptop met twee monitoren?

Hoe kan ik toevoegen van een Split-Screen op een Lenovo ThinkPad T60 Laptop met twee monitoren?


De Lenovo T60 vinden gebruikers de mogelijkheid een extra beeldscherm toevoegen aan de computer. De monitor is aangesloten op de computer met behulp van een VGA-aansluiting bevindt zich aan de zijkant van de computer. Zodra het externe beeldscherm is aangesloten, kan het worden gebruikt als een verlengstuk van het bureaublad, onafhankelijk van de onboard LCD-monitor van de computer. Met behulp van de functie uitgebreid bureaublad van de ondersteuning voor twee monitoren is handig wanneer multitasking of het gebruik van de twee programma's of vensters tegelijk, als je elk venster of programma op eigen monitor, eliminerend de behoefte aan heen en weer schakelen tussen vensters kunt plaatsen.

Instructies

1

Van de monitor van de externe VGA-kabel aansluiten op de VGA-uitgang aan de zijkant van de Lenovo ThinkPad T60. Eenmaal aangesloten, is de computer detecteert automatisch de nieuwe display.

2

Open het menu "Start" en klik op "Control Panel". Dubbelklik op "Beeldscherm" uit in het Configuratiescherm, klik op het tabblad 'instellingen.

3

Op de externe monitor in het venster "Eigenschappen voor beeldscherm", klik op "Het bureaublad naar deze Monitor uitbreiden." Om de externe monitor het hoofdscherm en de ThinkPad weergeven van de secundaire vertoning, plaatst u een vinkje in het vak met het label "This Is My Main Monitor" met de externe monitor geselecteerd.

4

Klik op "Apply" als de wijzigingen wilt opslaan, en klik op "OK" om het venster te sluiten en beginnen met de dubbel-monitor-desktop.