Hoe kan ik toevoegen IE mogelijkheid om Linux in een Asus Eee 900?

Hoe kan ik toevoegen IE mogelijkheid om Linux in een Asus Eee 900?


Microsofts Internet Explorer (IE) webbrowser populariteit is afgenomen sinds Mozilla Firefox goed op stoom. Het Windows-besturingssysteem nog steeds gebruikt Internet Explorer als de standaardbrowser, maar Mac OS en Linux gebruik Safari en Firefox, respectievelijk. Maar er kunnen nog wel enkele redenen u gebruiken Internet Explorer moet voert u Linux, zoals het ontwikkelen van websites die moeten uitgevoerd met alle browsers, of de toegang tot de webpagina's die alleen met Internet Explorer werken. Ongeacht de reden, kunt u het downloaden van een versie van Explorer ontwikkeld specifiek om te draaien in Linux en uitvoeren op uw Asus Eee PC 900.

Instructies

1

Open een Terminal, typ "sudo apt-get install cabextract" en druk op "Enter". Hiermee installeert u een noodzakelijke pakket voor het extraheren van Microsoft CAB-bestanden.

2

Type "sudo apt-get install wijn" en druk op "Enter". Wijn is een programma waarmee je veel Windows applicaties binnenkant van Linux.

3

Typ "wget http://www.tatanka.com.br/ies4linux/downloads/ies4linux-latest.tar.gz

teer zxvf ies4linux-latest.tar.gz

CD ies4linux-*

. / ies4linux "naar de Terminal en druk op"Enter". Dit downloadt en installeert IEs 4 Linux op uw systeem, het vermogen van Internet Explorer toe te voegen aan uw Asus Eee 900.