Hoe kan ik tekst converteren op Adobe Flash Cs3 Professional voor Hyperlinks?Adobe Flash CS3 Professional kunt u dynamische presentaties met verschillende objecten, zoals animatie, knoppen, afbeeldingen en teksthyperlinks maken. Veel website banners gebruiken een "skip presentatie" link. Flits geeft u de mogelijkheid om teksthyperlinks voor het omleiden van de bezoeker van uw site naar een locatie binnen uw site of naar een andere website te maken. Een teksthyperlink toevoegen aan uw multimedia presentatie met behulp van de tools beschikbaar in Flash.

Instructies

1

Open uw Flash-bestand. Kies het menu "Bewerken", vervolgens de optie "Publicatie-instellingen". Zorgen voor dat de "Flash"-tab is actief en de versie ingesteld op ActionScript 2.0.

2

Typ de tekst voor uw verbinding met het gereedschap "Tekst". Bijvoorbeeld, "[productnieuws]." Maakt u een filmclip van de tekst door "F8" te drukken terwijl het is geselecteerd.

3

Druk op de "Ctrl" + "F3" toetsen gelijktijdig weer te geven van het venster "Eigenschappen" als het niet zichtbaar is. Voer "NewsLink" in het veld "Aanleg naam" van het venster "Eigenschappen".

4

Klik in het eerste frame van de laag gelegen in de tijdlijn boven aan het scherm van de toepassing, en druk op "F9' om het venster acties te openen. Voer de volgende gegevens:

NewsLink.onRelease = function {}

getURL("http://www.mywebsite.com/product_news.html");

}

De functie "NewsLink.onRelease" gebruikt de instantienaam van de film-clip. Wanneer de koppeling wordt geklikt, wordt de webpagina "-http://www.mywebsite.com/product_news.html" door de browser geopend.

5

Druk op "Ctrl" en "Enter" gelijktijdig, en klik op de tekstlink om het te testen.