Hoe kan ik stoppen met het ophalen van ongewenste Mail?

Ongewenste e-mail kan een overlast. Het gebruikt ook veel papier. Telkens wanneer u een aankoop of een schenking, zo lijkt het, ontvangt u tonnen troeppost ineens. Kan je sommige dingen te verminderen de hoeveelheid ongewenste e-mail je ontvangen zo niet helemaal te stoppen.

Noem de lijst niet

Het telefoonnummer voor uw staat niet Bel takenlijst aan de voorkant van uw telefoonboek vinden. Bellen en uw telefoonnummer op de lijst hebt geplaatst. Dit stopt intimiderend telefoontjes evenals neemt uw naam uit mailinglijsten. Ook kunt u bellen (888) 567-8688 als u wilt dat uw naam wordt verwijderd uit de mailinglijsten.

Terugkeer de Junk Mail

Wanneer u ongewenste e-mail en ongewenste catalogi ontvangt, markeren uw naam en adres op de voorkant van de envelop of het adresetiket met een pen. Cirkel van de naam en het adres van het bedrijf. "Terug naar afzender" schrijven naast het adres van het bedrijf en laat deze in uw postvak als uitgaande mail. Het bedrijf kan stoppen met het verzenden van je mail na het krijgen van het weer of twee keer. Als u bij het ophalen van mail voor een eerdere ingezetene, schrijven, "niet langer op dit adres." Dit laat het bedrijf weten dat iemands mailadres niet meer correct is.

Het vennootschappelijk Port betaald envelop gebruiken. Scheur het adresetiket met uw naam en adres van de buitenste omslag. Omsluiten het adresetiket in de Port betaald envelop en mail het naar de vennootschap, die zal niet graag betalen voor kerende post waarin geen volgorde voor producten.

Neem contact op met het bedrijf via zijn Website

Ga naar de website van een bedrijf en een boodschap Kundenbetreuerin instrueren om uw naam te verwijderen uit de mailing-lijst. Dit werkt ook voor bedrijven die spam u met e-mails.

Bel het bedrijf

Het bedrijf te bellen en vragen voor de klantenservice afdeling. Vertel de vertegenwoordiger dat u hebben niet de intentie om te doneren aan de oorzaak van het bedrijf of een van haar producten kopen. Het bedrijf zal uw naam en adres verwijderd uit de lijst en zullen gelukkig zijn om geld te besparen door niet te sturen dat je ongewenste mail.

Track bedrijven

Bijhouden welke bedrijven uw naam verkopen. Geef een andere valse naam of middelste voorletter aan elk bedrijf dat om uw naam vraagt. U zult gemakkelijk kunnen vertellen welk bedrijf uw naam verkocht door te kijken naar de naam of eerste. Het bedrijf te bellen en klagen. Uw naam verwijderen uit de mailing lijst en ophouden doend zaken met het indien nodig.