Hoe kan ik Record spreker geluiden in Windows 7

Windows 7 beschikt niet over de mogelijkheid tot het opnemen van het geluid dat uw computer via de luidsprekers speelt. Een van de redenen voor deze beperking is het gebruik van microfoons; Als uw computer beschikt over een webcam met een microfoon, opname van de microfoon input tijdens het gelijktijdig opnemen van de uitvoer van de luidsprekers gemaakt feedback. Voor het oplossen van dit probleem en audio opnemen uit de luidsprekers van de computer, kunnen de "Stereo Mix"- of "Wat U Hear" opnamebron in de Windows-Mixer.

Instructies

1

Open het menu "Start" en klik op "Control Panel".

2

Klik op "Hardware en geluid" en "Sound." Het "Geluid"-venster verschijnt.

3

Klik op de "Opname" lusje bij de bovenkant van het venster.

4

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het "Geluid"-venster. Klik in het pop-upmenu dat verschijnt, op "Toon uitgeschakeld apparaten." U ziet een "Stereo Mix" of "Wat U Hear" object vermeld.

5

Met de rechtermuisknop op "Stereo Mix" of "Wat U Hear" en klik op "Enable".

6

Opnieuw met de rechtermuisknop op het item en klik op "Instellen als standaard-apparaat."

7

Klik op "OK" om het "Geluid"-venster te sluiten en sluit het Configuratiescherm. Een geluid opnemen van toepassing, zoals de Windows 7 Sound Recorder, open en klikt u op de "Record" knop terwijl uw computer speelt het geluid dat u wilt opnemen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet ziet een item gelabeld "Stereo Mix" of "Wat U Hear" na het tonen van de handicap apparaten in uw Windows 7-mixer, kan uw computer geen ondersteuning voor opname direct uit de luidsprekers. Bijgewerkte geluidsstuurprogramma's downloaden vanaf de website van de computerfabrikant van uw. Als het probleem hiermee niet is opgelost, sluit één uiteinde van een audio-kabel aan uw computer hoofdtelefoon of luidspreker aansluiting en sluit het andere uiteinde aan de microfoon of line-in jack. Verlaag het volume van de computer om te voorkomen dat overbelasting van de audio-ingang.