Hoe kan ik Record collegegeld in QuickBooks

Wanneer u bevorderen van permanente educatie onder uw medewerkers en voor bedrijfsgerelateerde klassen betalen, wilt u herkennen de collegegeld betalingen correct in uw toepassing QuickBooks. Begrijpen hoe collegegeld betalingen passen in uw rekeningschema binnen de QuickBooks-toepassing zal ervoor zorgen dat uw ultimo rapportage nauwkeurig is en de passende bijscholing aftrek voor belastingdoeleinden weerspiegelt.

Instructies

1

Klik op "Algemene logboekitems maken" in het bedrijf menu voor het bedrijf dat de betaling collegegeld afgegeven.

2

Geef de huidige datum en het volgnummer van een dagboek in de daartoe bestemde velden. Noteer het postnummer op uw ondersteunende documentatie. Toewijzen aan de debet-account voor de transactie. Want collegegeld betalingen, zou een account zoals "Klassen en Seminars" of soortgelijke worden betaamt.

3

Voer het bedrag van de betaling van het collegegeld in het juiste veld. Het veld "Memo" kunt invoeren van alle gegevens die u weergeven wilt in de rapportage, in dit geval misschien de naam van de klasse bijgewoond.

4

Voer de naam van de werknemer die aanwezig waren op de klasse in het veld "Naam". Klik op "Opslaan en sluiten" te schrijven van de post naar uw posten en sluit het venster.