Hoe kan ik Record beperkt activa in QuickBooks

Beperkte activa, zoals inkomsten obligaties of eigenschap die is toegewezen als lening onderpand, vereist meestal specifieke boekhoudkundige procedures om ze te scheiden van andere bestanddelen van de balans van een organisatie. Intuit QuickBooks business accounting software kunt u registreren en bijhouden van beperkte activa in uw bedrijf of de non-profitorganisatie rekeningen door het opzetten van een aparte fondsen klasse. Als u wilt vastleggen beperkt activa in QuickBooks, moet u eerst klasse bijhouden in de programma's boekhoudkundige voorkeuren instellen.

Instructies

1

Start QuickBooks.

2

Klik op 'Bewerken' in het hoofdmenu, en selecteer "Voorkeuren" in het drop-down menu. Hiermee opent u het venster van de voorkeur.

3

Klik op 'Accounting' in de lijst met opties aan de linkerkant van het venster.

4

Klik op de "Bedrijf voorkeuren" tab. Klik op het selectievakje "Gebruik klasse Tracking" selecteren en inschakelen van deze optie.

5

Klik op "Lijsten" in het hoofdmenu, en selecteer "Klasse lijst."

6

Klik op de "Class" knop aan de onderkant van de lijst. Kies "New" in het contextmenu. Geef een naam op voor de klasse in het invoerveld; bijvoorbeeld, "beperkte activa." Dit maakt de beperkte activa fondsen klasse.

7

Controles, elektronische betalingen of andere transacties invoeren door de relevante business-account in QuickBooks. Na het invoeren van het bedrag van de transactie in het invoerveld, klik op de knop "Klasse" veld en selecteer "Beperkte activa" in de drop-down lijst van fondsen klassen. Dit registreert de beperkte activa transactie in uw balans.

Tips & waarschuwingen

  • Alle beperkt VA-transacties weergeven door te klikken op 'Rapporten' in het hoofdmenu van QuickBooks en selecteren de balans door klasse verslag uit de lijst met beschikbare rapporten.