Hoe kan ik Outlook E-mail thuis controleren?

Hoe kan ik Outlook E-mail thuis controleren?


Toegang tot uw Outlook-e-mailadres wanneer je thuis via de webbrowser op al uw apparaten. Afhankelijk van het type account die u hebt, zijn een paar methoden beschikbaar om uw e-mail te beheren. Bekijk uw persoonlijke Office 365, Outlook.com en Hotmail e-mail op elke gewenste webbrowser via de website Outlook.com. Als uw e-mailaccount onderdeel van uw organisatie Exchange server is, dan kan u uw e-mail met behulp van de Outlook Web App of door het configureren van Outlook op een andere PC met Outlook Anywhere. Informatie in dit artikel is van toepassing op Microsoft Windows 8.1 en Outlook 2013.

Instructies

Outlook.com

1

Open de Outlook.com-website (koppeling in bronnen). Via eender welk toestel met een webbrowser, met inbegrip van een Mac, PC, tablet of smartphone kunt u Outlook.com.

2

Voer het e-mailadres voor de account die u wilt openen in het veld onder Microsoft-Account. Als u een alias met uw account gebruikt, kunt u in plaats daarvan die alias invoeren in het veld "Microsoft-Account". Bijvoorbeeld, "[email protected]" zonder de aanhalingstekens.

3

Voer uw wachtwoord in het veld 'Wachtwoord' en klik vervolgens op "Aanmelden." Postvak in van Outlook.com wordt weergegeven in het middelste deelvenster en uw e-mailmappen onder folder.

Outlook Web App

4

In Outlook 2013 vindt u uw Outlook Web App-URL. Open Outlook 2013 en selecteer uw inbox. Klik op het menu "Bestand" en ga naar de urllink hieronder "Access This Account op het Web" in de sectie accountgegevens. U kunt deze URL voor toegang tot uw e-mail op het Web...

5

Open uw website van Outlook Web App in een webbrowser. Bijvoorbeeld, "owa.yourorganization.com" zonder de aanhalingstekens. U kunt uw e-mail openen vanaf elke gewenste webbrowser, met inbegrip van Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox en mobiele browsers.

6

Meld u aan bij het Outlook Web App. Type uw gebruikersnaam in het veld "Gebruikersnaam". For example, enter the first part of your email address before the "@yourorganization.com." Typ uw wachtwoord in het veld 'Wachtwoord' en klik vervolgens op "Aanmelden."

Outlook Anywhere

7

Open het dialoogvenster Mail. Druk op de "Windows"-sleutel tot het openen van het scherm voor het starten van Windows. Type "Mail" klikken op "Instellingen" van de charme van de Search en klik vervolgens op 'Mail' van de resultaten. Het dialoogvenster Mail helpt u bij het maken en beheren van uw Outlook-profielen.

8

Configureer uw e-mailprofiel. Klik op "E-mail Accounts..." en klik vervolgens op "New..." onder het tabblad E-Mail. Als u Outlook op deze PC vóór hebt gebruikt, moet u eerst klik vervolgens op "Toevoegen" en voert u een profielnaam. Typ bijvoorbeeld 'Thuis'. Klik op 'OK'. De radio "Handmatige instelling of extra servertypen" Klik op "Next." Selecteer de "Microsoft Exchange Server of compatibele Service" radio en klik op "Volgende" opnieuw.

9

Voer uw accountinstellingen. Typ uw Exchange server-adres in het veld "Server". Bijvoorbeeld, "owa.yourorganization.com". Vul uw gebruikersnaam in het veld "Gebruikersnaam". Your username is generally the first part of your email address before the "@yourorganization.com." Klik op "Volgende" en vervolgens "Finish" om de configuratie te voltooien. Uw e-mailaccount is nu geconfigureerd in Outlook.

10

Toegang tot uw e-mail in Outlook. Open Outlook 2013 en klik vervolgens op de "Verzenden/ontvangen" tab. Klik op de knop "Verzenden/ontvangen" alle mappen. Afhankelijk van de grootte van uw postvak, kan dit proces enige tijd in beslag nemen. Nadat uw e-mail is ontvangen, klikt u op de map "Inbox" op de zijbalk voor toegang tot uw account Inbox.

Tips & waarschuwingen

  • Exchange-accounts mogelijk specifieke informatie, met inbegrip van de server, de poorten en de beveiligingsinstellingen. De Exchange-server moet worden geconfigureerd voor het toestaan van externe verbindingen. Neem contact op met uw systeembeheerder voor meer informatie.