Hoe kan ik opslaan geanimeerde objecten van een webpagina in PowerPoint?

Hoe kan ik opslaan geanimeerde objecten van een webpagina in PowerPoint?


Een Microsoft PowerPoint-presentatie kan verlevendigen uw toespraken, zakelijke presentaties en klassikale activiteiten en uw publiek bezig kan houden. Een saaie PowerPoint niet krijgen uw boodschap, maar een kleurrijke PowerPoint met een professioneel uitziende sjabloon en zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen pizazz kunt toevoegen aan uw presentatie. Geanimeerde objecten, zoals bestanden van het Graphic Interchange Format (GIF) kunnen worden opgeslagen op een webpagina en ingevoegd in de presentatie op een gelijkaardige manier aan hoe men zou voeg een filmbestand.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de GIF die je hebt gevonden op een webpagina.

2

Klik op "Save Image als."

3

Typ een naam voor de afbeelding in het vak "Bestandsnaam".

4

Klik op de 'opslaan in' pijl-omlaag en kies een locatie waarin u het bestand wilt opslaan.

5

Klik op "Opslaan".

6

Open PowerPoint, open uw presentatie, en ga naar de dia die u wilt weergeven van het GIF.

7

Klik op het tabblad "Invoegen", dan wijs de cursor "Films en geluiden", klik "Film uit bestand." Zoek het GIF-bestand dat u gedownload, en dubbelklik vervolgens op het. PowerPoint wordt het bestand in de dia ingevoegd.

Tips & waarschuwingen

  • In tegenstelling tot de foto's, GIF-bestanden niet zijn ingesloten in de PowerPoint-presentaties. Als u wilt dat de presentatie vanaf een andere computer wilt weergeven, moet u zowel de GIF-bestanden als de presentatie overbrengen of zult u een rode 'X' in plaats van het GIF op de dia weergeven.