Hoe kan ik opnieuw installeren van Rosetta Stone?Rosetta Stone is een computerprogramma van software die gebruikers toestaat om het leren van talen natuurlijk door foto-identificatie in plaats van via vertaalmethoden leren van een taal. Als u installeren van het programma op uw computer door Systeemherstel, ongenode gast, of om andere redenen wilt, moet u eerst aan het programma volledig te verwijderen en installeer het, alsof het de eerste installatie. Het oorspronkelijke cd-rom-schijven en de activeringscode nodig zal zijn voor re-installatie van het programma.

Instructies

Verwijderen voor Windows-gebruikers

1

Klik op de "Start"-icoon aan de onderkant linker kant van het scherm bevindt zich in de taakbalk.

2

Omhoog schuiven en selecteer de optie "Programma's".

3

Vinden "Rosetta Stone" alfabetisch vermeld onder de programma's. Klik op het.

4

Klik op het pictogram van de optie om te "verwijderen Rosetta Stone".

Uninstallation voor Mac-gebruikers

5

Vind de steen van Rosetta-icoon op het bureaublad of gereedschap balk langs de onderkant van het scherm.

6

Klik en houd het pictogram.

7

Sleep het pictogram naar de Prullenbak en release.

8

Zoek de map van uw bibliotheek voor eventuele andere Rosetta Stone-aliassen die tijdens eerdere gebruik kunnen zijn gemaakt. Een map met de naam "Rosetta Stone" kan naar de Prullenbak te verwijderen worden gesleept.

Herinstallatie van Rosetta Stone

9

Plaats de CD-ROM van de toepassing van de steen van Rosetta-installatieschijf in het schijfstation van de CD in uw computer.

10

Klik op de "Install"-pictogram in het pop-upvenster van Auto-run. Volg alle aanwijzingen op het scherm richtingen in de auto-install-reeks.

11

Voer de code van de activering desgevraagd. Sommige systemen kunnen vereisen vóór voltooiing van de installatie de computer opnieuw op te starten.

12

Ga naar de ondersteuningswebsite van Rosetta Stone als u eventuele installatieproblemen tegenkomen, of u kunt contact opnemen met productondersteuning op 1-800-788-0822.