Hoe kan ik mijn Video uploaden naar iemand Elses kanaal?

Hoe kan ik mijn Video uploaden naar iemand Elses kanaal?


YouTube is een populaire website die user-generated en gebruiker geüploade inhoud gastheren. Elke gebruiker heeft een "kanaal" voor het weergeven van video's. De gebruiker uploadt haar eigen video's op haar eigen kanaal. Het is onmogelijk voor het uploaden van video-inhoud op andermans kanaal zonder toegang tot haar accountgegevens. Als, echter, hoeft u de accountgegevens van de andere persoon, kunt u video's op haar kanaal laden. U kunt doen om te helpen een gebruiker die niet hoe weet om haar eigen video's uploaden. U kunt ook doen het onverwacht als een grap, zolang u gemachtigd bent. Of u wilt worden nuttig of humoristisch, uploaden van een video op andermans YouTube-kanaal is een eenvoudig en snel proces.

Instructies

1

De gebruikersnaam en het wachtwoord voor de account die u wilt uploaden van de video te krijgen.

2

Navigeer uw browser naar de YouTube-website. Controleer de sectie van de middelen voor een link.

3

Klik op de link 'Video uploaden' boven aan de pagina.

4

Klik op de gele knop 'Video uploaden'. Een pop-upvenster wordt geopend zodat u kunt een video bestand in uw harde schijf te selecteren. Selecteer een videobestand en klik op de knop "Openen". De video zal uploaden naar YouTube.

5

Voeg een titel en een beschrijving naar de video in de daarvoor bestemde velden. Selecteer een privacy-instelling voor de video. Selecteer "Publiek" als u wilt worden bekeken door iedereen. Selecteer "Privé" te houden het alleen zichtbaar voor vrienden.

6

Laat de video wil uploaden naar de account van de gebruiker.

Tips & waarschuwingen

  • Kies een beschrijvende titel met de juiste trefwoorden. Gebruik bijvoorbeeld niet een algemene titel zoals "Zomervakantie." Specifiek, bijvoorbeeld "Jodi's 2009 zomervakantie in de Rocky Mountains." Dit zal helpen anderen vinden de video gemakkelijker door te zoeken.
  • Gebruik alleen juridische betekent om de login-gegevens voor de andere gebruiker YouTube-account. Kan niet uploaden van inhoud naar andermans account zonder voorafgaande toestemming. Alleen het uploaden van inhoud die u of de andere gebruiker de rechten te hebben. Kan niet uploaden inhoud die zal de andere gebruiker in verlegenheid brengen.