Hoe kan ik mijn verwijderde Mail ophalen uit mijn e-maildoos?

Verwijderde e-mail wordt opgeslagen in uw Outlook of Windows Live Mail "verwijderd" postomslag. Telkens wanneer u een e-mail in uw postvak in, doet de e-mail niet krijgen volledig verwijderd uit het postvak in. Het is in plaats daarvan naar een opslaglocatie op de e-mailserver verzonden en gemarkeerd als verwijderd. U kunt dit opslaggebied herstellen verwijderde e-mail vanaf uw e-maildoos.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram van het Outlook of Windows Live Mail op uw bureaublad. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot uw e-mail inbox.

2

Klik op de "Verwijderde Items"-sectie op het linker paneel. Hebt u een eerder verwijderde e-mails, ze staan in het middenvenster van de detail.

3

Klik op elke e-mail die u wilt terugzetten. Als u herstellen van meerdere e-mails op hetzelfde moment wilt, houd de "Ctrl"-knop en klik op elke e-mail. Het e-mailsysteem belangrijkste punten uit elk van de berichten die u kiest.

4

Met de rechtermuisknop op de e-mailberichten die u hebt geselecteerd en klik op "Recover Deleted Items." De verwijderde e-mails worden vanaf de "Verwijderde" sectie overgezet naar uw inbox.