Hoe kan ik mijn vaardigheden van het tijdbeheer met technologie verfraaien?

Hoe kan ik mijn vaardigheden van het tijdbeheer met technologie verfraaien?


Met alle eisen van het werk, thuis en persoonlijke hobby's, kan het gemakkelijk zijn om overweldigd voelen. Met behulp van de juiste technologie kan helpen verbeteren van uw vaardigheden van het tijdbeheer en verhoog uw productiviteit. Door het kiezen van de juiste hulpmiddelen voor uw levensstijl en technische vaardigheden, heeft technologie het potentieel om te helpen u bij het efficiënt beheren van uw tijd en krijg meer gedaan in een dag.

Instructies

1Hoe kan ik mijn vaardigheden van het tijdbeheer met technologie verfraaien?


U kan voelen zich meer comfortabel met behulp van e-mail dan een nieuw softwareprogramma.


Beoordelen van de technologie die u al bezit en gebruikt. U probeert te nemen van een nieuwe technologie met een steile het leren kromme, kan zij alleen doen u meer overweldigd voelen. Denk na over de technologieën dat u reeds zich tot elke dag dingen gedaan wenden, zoals e-mail, online kalenders of geautomatiseerde herinneringen te krijgen. Deze dagelijkse technologieën kunnen helpen uw beslissing over time-managementtools in kennis.

2

Onderzoek verschillende soorten hulpmiddelen en hun functies. Afhankelijk van uw levensstijl en uw doelstellingen, moet u wellicht een verscheidenheid van verschillende productiviteitstools, volgens Freelance Switch. Kalenders kunt u bijhouden van elementaire termijnen. Takenlijsten kunt u bijhouden van specifieke taken en boodschappen. Project management-technologie kunt u zich richten op een grote en aanhoudende project. Neem contact op met management helpt u bijhouden van de verschillende mensen die u wilt benaderen. Mogelijk moet u één, enkele of alle van deze hulpmiddelen.

3

Neem tijd om te leren van de nieuwe technologie. Wanneer u één of meerdere tools hebt geselecteerd, leest de "About" sectie of gebruiker gidsen. Terwijl u ongeduldig wellicht aan de slag, leren de ins en outs van een nieuwe technologie voordat u bespaart tijd op de weg en helpen garanderen efficiëntie.

4

Minder belangrijke taken automatiseren. Door hulpprogramma's voor productiviteit, kunt u automatiseren taken zoals uw budget of de planning, zodat u meer tijd werken op uw hogere niveau doelstellingen. "Remember the Milk" is een programma dat uw dagelijkse taak herinneringen kunt automatiseren. Aan het begin van elke week, kunt u de boodschappen en de termijnen voor de komende week. Zoals elke deadline nadert, "Remember the Milk" kan het verzenden van herinneringen naar uw telefoon, computer of instant messaging systeem. Het kan ook aanwijzingen voor elk zakelijk bieden. Als u minder energie het bijhouden van vele kleine taken besteden, kunt u meer tijd besteden aan andere activiteiten.

5


Herinneringen per e-mail en andere diensten kunnen helpen uw klusjes georganiseerd te houden.


Geleidelijk timemanagement technologie te integreren in uw dagelijks leven. Als u aan een groot project met vele andere mensen werkt, kunt "Google Docs" u uw werk te delen met vele andere collega's in een keer. "Jott" registreert notities die u via uw telefoon verzendt. Gebruik van nieuwe instrumenten geleidelijk totdat u bent ervan overtuigd dat zij helpen verhogen van productiviteit.

6

Wijzigingen bijhouden en zien als u echt tijdwinst. Als dat niet het geval is, overwegen een nieuw hulpmiddel proberen.

Tips & waarschuwingen

  • Technologie kan afleiden. Wanneer u van een on line service gebruikmaakt, worden ervoor dat u de focus op de taak bij de hand en worden niet ook controleren van uw e-mail of surfen op het web.