Hoe kan ik mijn schermgebied in Word groter maken in Windows XP 2007?

U kunt een van verschillende trucs om de grootte van uw werkgebied in Microsoft Word 2007. Gewoon het maximaliseren van het toepassingsvenster is een begin, maar als je zwaden van grijze ruimte rond uw pagina's of teveel werkbalk of venster rommel rond de werkruimte ziet, kunt u de weergave wijzigen en verbergen van bepaalde componenten te winnen van witruimte. Probeer een of meer van deze methoden in verschillende combinaties en in willekeurige volgorde.

Instructies

1

Ga naar de conceptweergave werkt door op de "View" tab te klikken en vervolgens te klikken op de knop "Concept".

2

Het zoomniveau instellen door de "Ctrl" toets ingedrukt en met uw muiswiel omhoog schuiven. Als alternatief, klik op de knop "Zoom" in het tabblad "Weergave" en kies een hoger niveau van het gezoem te vullen het scherm met actieve paginainhoud.

3

Sluit alle geopende taak deelvenster Vensters, zoals het venster "Styles" of "Klembord", die open staan voor de rechter en linker kant, respectievelijk van het werkgebied. Deze vensters sluiten met het pictogram "x" in hun hoeken rechtsboven.

4

De liniaal verbergen als u niet gebruikt, door het selectievakje in het tabblad "Weergave" uitschakelt.

5

Het instorten van het lint door te dubbelklikken op een tabblad, zoals "Home," "Invoegen", "pagina-indeling" enzovoort. Met het lint ingestort, tabs menuknoppen eruit, en eenmaal op een tabblad te klikken zorgt ervoor dat het lint weer te geven tijdelijk; Wanneer u op een knop op het klikt, instort het opnieuw.

6

Schermvullende modus door te drukken op de "Alt" plus "V" dan "U." In full-screen modus, geen knoppen of tabbladen worden weergegeven, zodat moet u toetsenbordopdrachten gebruiken alleen terwijl het in feite. Om af te sluiten full-screen modus, drukt u op "Esc".