Hoe kan ik mijn Pandora Account annuleren?

Pandora Radio staat haar leden om te annuleren van zowel betaalde als gratis Pandora accounts. Betaalde abonnees van de Pandora One kunt service annuleren hun abonnement op het schakelen terug naar een gratis account, terwijl gewone Pandora leden volledig hun account bij de Pandora-servers kunnen verwijderen. Pandora is een website waarmee haar leden om te luisteren naar liedjes die de service worden geselecteerd volgens de luisterende geschiedenis en de persoonlijke smaak van de gebruiker. U kunt uw Pandora account in slechts een paar stappen annuleren.

Instructies

1

Maak een e-mail met behulp van de e-mailaccount dat u gebruikt bij het registreren voor uw Pandora account.

2

Typ in de hoofdtekst van het e-mailbericht op "Ik wil mijn free account opzeggen" bent u een regelmatig lid van Pandora. Als u een betaalde Pandora één abonnee, typt u "Ik wil mijn Pandora One abonnement." In dit geval, Pandora zal afgifte van een restitutie voor de resterende tijd op uw abonnement en uw account om een gratis Pandora account zal terugkeren.

3

Stuur de e-mail naar [email protected]

Tips & waarschuwingen

  • Als je een Pandora één lid en heb je toegang tot het e-mailadres dat u gebruikt om te registreren voor uw betaalde account verloren, kunt u een ander e-mailadres, zolang u Pandora ondersteuningsteam voorzien van de eerste vier en de laatste vier cijfers van de creditcard die u gebruikt om te betalen voor uw abonnement, evenals de naam op de kaart.
  • Als u een gratis Pandora account hebt en geen toegang tot het e-mailadres dat u gebruikt om uw account te maken, kunt u Pandora een e-mail verzenden vanaf een ander e-mailadres en zowel uw postcode en uw geboortedatum opnemen in de hoofdtekst van de e-mail. Hierdoor zal de Pandora om te controleren of u inderdaad de rechtmatige eigenaar van die account.