Hoe kan ik mijn Orkut-Account verwijderen toen ik mijn wachtwoord vergat?

Hoe kan ik mijn Orkut-Account verwijderen toen ik mijn wachtwoord vergat?


Orkut is Google's versie van een social networking site. Als u wilt verwijderen van uw Orkut-account, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord. Echter, als u uw wachtwoord vergeten bent, Google biedt een proces die u kunt volgen om te halen. Zodra u uw wachtwoord hebt opgehaald, gaat u verder met het proces van de annulering van je Orkut-account.

Instructies

Wachtwoord opvragen

1

Ga naar de Orkut-pagina aanmelden en klik op de link die zegt: "Kan geen toegang krijgen tot uw account?"

2

Voer het e-mailadres dat u gebruikt wanneer u de account instelt. Als een beveiligingscode opduikt, typ het woord op het scherm vermeld.

3

Kies het e-mailadres waar het wachtwoord moet worden verzonden. Als u niet langer toegang tot de bepaald e-mailadres vermeld hebt, klik op de link.

4

Controleer het e-mailadres voor wachtwoord opvragen. Als u hebt geklikt op de link die zei dat u niet langer toegang hebben tot dat e-mailadres, vullen geboden door Google en wachten tot Google om u te contacteren.

Account verwijderen

5

Ga naar de startpagina van Orkut en meld u aan.

6

Klik op het tabblad "Instellingen" aan de bovenkant van de pagina. Een nieuw venster zal verschijnen.

7

Onder het tabblad "Algemeen", klik op "Verwijder mijn Orkut-Account." Dit brengt u naar een pagina accounts waar u moet klikken op het vak waarin wordt aangegeven dat u wilt verwijderen van uw Orkut-account. Typ uw wachtwoord nogmaals.

8

Klik op de knop die zegt, "Orkut verwijderen". Dit zal je Orkut-profiel verwijderen, maar u zal nog steeds een Google-account.