Hoe kan ik mijn Microsoft Word 2007 bijwerken met een Code?

Elk Microsoft Office-product heeft een licentie-code op uw computer opgeslagen. Deze code van de vergunning biedt u de mogelijkheid om door te gaan met behulp van de software van Word 2007, en het wordt gebruikt om te controleren of uw kopie wanneer Microsoft updates worden geïnstalleerd. Als u wilt wijzigen de licentie, voert u uw nieuwe code in het Windows-register. Dit wordt bereikt met behulp van de Register-editor die deel uitmaakt van het besturingssysteem.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop, en type "regedit" in het vak tekst zoeken. Druk op "Enter" om de Registereditor te openen.

2

Dubbelklik op het pictogram van de register "HKEY_LOCAL_MACHINE" in het linker paneel. Dubbelklik op "Software" en klik op 'Microsoft' en vervolgens 'kantoor,"dan"12.0"en uiteindelijk"Registratie."

3

Met de rechtermuisknop op de "DigitalProductID"-toets, en selecteer "Verwijderen". Klik op "Ja" om te bevestigen dat u wilt verwijderen van de sleutel. Met de rechtermuisknop op "ProductID" en selecteer "Verwijderen". Klik op "Ja" om te bevestigen dat u wilt verwijderen van deze sleutel. Sluit de Register-editor.

4

Klikt u nogmaals op de Windows "Start" knop, en type "woord" in het vak tekst zoeken. Microsoft Word wordt geopend. Omdat u de productlicentie hebt verwijderd, wordt u gevraagd een nieuwe code in te voeren. Typ de nieuwe code in het registratie-venster en klik op "OK" als de wijzigingen wilt opslaan.