Hoe kan ik mijn huidige Comcast E-mail map overbrengen?Er zijn verschillende manieren om uw huidige e-mailmappen van Comcast en opgeslagen berichten van uw Comcast account naar een alternatieve e-mailaccount overzetten. Welke methode die u kiest, is afhankelijk van de service die u voor uw alternatieve e-mailaccount gebruikt. Als u wilt dat de e-mailberichten van uw Comcast account overzetten naar een Gmail-account, bijvoorbeeld, kunt u Gmail "Mail en contactpersonen importeren" tool. Vele Internet serviceproviders (ISP's), met inbegrip van Comcast, partner met de Esaya Inc's TrueSwitch service aan te bieden zijn klanten een gemakkelijke manier om gegevens te kopiëren van één e-mailaccount naar een andere.

Instructies

Met behulp van het hulpprogramma TrueSwitch overdracht

1

Ga naar de "Generieke" veilige overdracht webpagina op de website van de TrueSwitch.

2

De "Gebruiksvoorwaarden Service Agreement." Vervolgens het selectievakje naast de verklaring aan te geven dat u de bepalingen van de overeenkomst accepteert.

3

Klik op 'Begin'.

4

Open het "Selecteer een Provider" drop-down menu in de "Bronaccount" sectie. Selecteer "Comcast." Vul uw Comcast gebruikersnaam in het vak "Bronaccount". Uw gebruikersnaam is de naam die opbrengst de "@" symbool in uw e-mailadres. Bijvoorbeeld, als uw e-mailadres van Comcast [email protected] is, is uw gebruikersnaam Comcast "Voorbeeld". Typ het wachtwoord van de account van uw Comcast in het vak "Wachtwoord".

5

Open het "Selecteer een Provider" drop-down menu in de "Target Account" sectie. Selecteer de serviceprovider voor uw alternatieve e-mailaccount. Bijvoorbeeld "Windows Live," "Yahoo", "AOL," "Verizon" of iets anders. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord voor deze account in de daarvoor bestemde vakken. Klik op "Doorgaan".

6

Plaats een vinkje in het vak naast 'Kopie mijn e-mail geschiedenis' uw Comcast mappen en opgeslagen e-mailberichten te verzenden naar de nieuwe account. Op deze prompt kunt u er ook voor kiezen om uw adresboek Comcast overbrengen naar de nieuwe account, een e-mailbericht sturen naar iedereen in uw adresboek die hen van uw nieuwe e-mailadres te informeren en te hebben onlangs ontvangen berichten die zijn verzonden uit uw Comcast account naar uw nieuwe account te regelen.

7

Klik op "Doorgaan" om de overdracht te voltooien. Het kan maximaal 24 uur duren voordat de overdracht volledig.

Met behulp van Gmail de Mail importtool

8

Meld u aan bij uw Gmail-account.

9

Klik op het tandwiel-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster om het instellingen-menu te openen. Selecteer "Mail instelling."

10

Klik op 'Accounts en Import.' Selecteer "Import e-mail en contacten."

11

Typ uw volledige e-mailadres van Comcast op de "Meld u aan bij uw andere e-mailaccount" prompt. Klik op "Doorgaan". Het wachtwoord voor uw Comcast. Klik op "Doorgaan".

12

Volg de resterende aanwijzingen uw Comcast map en opgeslagen berichten overbrengen naar uw Gmail-account.