Hoe kan ik mijn E-mail Bellsouth overbrengen naar Yahoo?

Hoe kan ik mijn E-mail Bellsouth overbrengen naar Yahoo?


Wanneer Bellsouth werd overgenomen door AT & T, klanten waren nog steeds in staat om te houden van hun oude Bellsouth e-mailaccounts. Echter biedt over te schakelen naar de Yahoo! e-mail dienst gebruikers met meer opslagruimte dan een account Bellsouth. Yahoo! e-mail biedt ook vele extra functies waaronder photosharing en de mogelijkheid om apps verbinden met uw Yahoo emailaccount. Hebt u een oude Bellsouth e-mailaccount die u zou willen overbrengen aan Yahoo!, raak niet in paniek. Kan je dit gemakkelijk en snel via uw e-mailaccount van Bellsouth.

Instructies

Hoe kan ik mijn E-mail Bellsouth overbrengen naar Yahoo?

1

Meld u aan bij uw e-mailaccount van Bellsouth.

2

Klik op "Opties" in de rechter bovenhoek van de pagina.

3

Klik op 'Mail Options'.

4

Klik op de 'Contacts' op de linker kant van uw scherm.

5

Klik vervolgens op "Overdracht contacten aan Yahoo."

6

Voer uw Bellsouth e-mail accountwachtwoord in wanneer veroorzaakt.

7

Een "Gebruiksvoorwaarden" pagina zal komen. Klik op "Ik ga akkoord" of "Ik ben niet eens." Als u geen selecteert "Ik ga akkoord", zal u niet gaan verder in het proces van de overdracht.

8

Klik op "Start Transfer".

9

Geef uw oude Bellsouth e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op "Next."

10

Wanneer u op "Volgende" klikt, zal de informatie overbrengen.

11

Wacht enkele minuten en een "Gereed" pagina zal komen. Dit betekent dat de overdracht is voltooid. Een bericht komt dat zegt "Breng Me naar mijn Yahoo Account."