Hoe kan ik mijn brieven afdrukken uitgebreide krijgen?

Hoe kan ik mijn brieven afdrukken uitgebreide krijgen?


Wanneer u woorden op een pagina afdrukt, lijken ze op het scherm groter zijn, dan ze op papier doen. Als u kunt lezen van uw webpagina's en documenten op uw computerscherm maar een harde tijd hebben zodra ze worden afgedrukt, moet u opnieuw het formaat van de letters en woorden. Hoe u dit bereiken zal afhangen van de vraag of u wilt uitgebreide brieven afdrukken vanuit een website of een document in een tekstverwerkingsprogramma.

Instructies

Website

1

Klik op de optie 'File' vanaf de bovenkant van de Internet-browser en selecteer "Afdrukvoorbeeld."

2

Kies 'Wijzig afdrukformaat'. Dit zal omhoog een menu openen.

3

Selecteer de optie 'Aangepast' uit het menu.

4

Verhoging van het percentage in het tekstvak "Aangepast formaat". Hoe hoger het percentage, de meer uitgebreide de letters zal zijn wanneer u de pagina afdrukken.

Document

5

Markeer alle tekst op uw pagina. Dit kan worden bereikt door de aanwijzer over de tekst te slepen of door het aanraken van de "Ctrl" en "A" op uw toetsenbord.

6

Klik met de rechtermuisknop binnen het document. Selecteer de optie "Lettertype".

7

Kies het formaat dat u het lettertype af te drukken wilt het venster 'Lettertype'. Als u wilt afdrukken van uitgebreide brieven, zult u waarschijnlijk moeten een lettertype groter is dan 14 punten, die wordt nog steeds beschouwd als een standaard formaat.

8

Klik op 'OK'. Wanneer u het document afdrukt, wordt de letters vergroot worden. Als ze niet genoeg worden vergroot, kunt u teruggaan en hen re-spanwijdte.