Hoe kan ik mijn Adobe 7.0 die ik per ongeluk verwijderd uit mijn Windows XP herstellen?

Windows XP bevat native hulpprogramma's waarmee u gemakkelijker om te herstellen van een programma als het per ongeluk is verwijderd of beschadigd van een malware infectie. Gebruik het hulpprogramma Systeemherstel de Adobe Reader 7.0 op uw computer snel terug te keren als u het per ongeluk hebt verwijderd. Het hulpprogramma maakt beelden van de harde schijf van de computer die het gebruikt om te herstellen van systeembestanden, programma's en instellingen naar een eerdere toestand.

Instructies

1

Klik op de "Start"-menu en selecteer "Alle programma's." Selecteer de "Accessoires" menu, vervolgens "System Tools." Klik op "Systematiek weergeven".

2

Klik op "Mijn computer herstellen naar een eerdere status" en klik op "Volgende" om de "Selecteer A Restore Point" pagina te openen.

3

Klik op een herstelpunt dat is gemaakt voordat u uw Adobe 7.0 hebt verwijderd. Klik op de pijlknoppen naast de maand tot eerdere herstelpunten. Klik op "Next."

4

Klik op "Next" in het "Bevestigen A Restore Point" venster en het hulpprogramma wordt uw computer opnieuw opgestart. Tijdens de herstart, zal System Restore terugkeren uw besturingssysteem naar het geselecteerde herstelpunt.