Hoe kan ik mijn 360 Canon Printer op mijn Computer installeren?

De Canon MultiPASS MP360 combineert kopiëren, afdrukken en scannen functionaliteit in een enig, multifunctionele apparaat. De MP360 is bedoeld voor gebruik met computers met Windows 7, Windows XP of Windows 2000/ME/98; Canon biedt geen ondersteuning voor het aansluiten van de MP360 aan Macintosh-computers, en geen OS X stuurprogramma's zijn opgenomen op de installatie-cd. De printer wordt aangesloten via een USB 2.0-poort, gelegen aan de achterzijde van het apparaat; Canon biedt echter niet de vereiste USB-kabel met de MP360.

Instructies

1

Steek het ene uiteinde van het netsnoer in de drukkerij voedingspoort, gelegen langs de onderrand van het achterpaneel van het apparaat. Steek het resterende uiteinde van het snoer in een stopcontact in de buurt. Onderzoeken van het scannen eenheid gekoppeld aan de bovenkant van het apparaat, en vinden het control panel, gelegen in de lagere juiste hoek. Wachten voor het Configuratiescherm LCD display om te lezen "Zetten in Cartridge" voordat u verdergaat.

2

Greep de voorste rand van het scannen eenheid en omhoog te trekken. Til de voorkant van het scannen eenheid omhoog totdat de eenheid vastklikt. Onderzoeken van de uitvoerlade van papier, geïnstalleerd op het voorpaneel van de printer; Als de lade wordt gesloten, openen door op de knop in de buurt van de linker benedenhoek van de lade. Greep de bovenrand van de innerlijke omslag, gelegen boven de uitvoerlade weer terug. Trek de binnenste klep open, en wacht tot de houder van de printerkoppen om te geven.

3

Til de grijze vergrendelbare hendel gekoppeld aan de houder van de printerkoppen. Verwijder de oranje dop van de onderkant van de printerkop. Verlaag de printerkop in de houder en pull-down de vergrendelbare hendel. Druk naar beneden op de voorkant van de hefboom tot je het voelt magnetisch uitlijnen op zijn plaats. Verwijder de doppen van de uiteinden van de inkttank. Plaats de inkttank van kleur in de linker sleuf en de zwarte inkttank in de juiste sleuf. Druk op beide tanks tegen de printerkop totdat ze vastklikken.

4

Til de innerlijke omslag, en terug te sturen naar de oorspronkelijke positie. De scannereenheid terug naar de oorspronkelijke positie en druk naar beneden het tot deze vastklikt. Flip de papierlade die is geïnstalleerd op de achterkant van de printer openen Trek de extensie geïnstalleerd aan het einde van de lade. Aanpassen van de hulplijn voor de paginabreedte papier aan de linkerzijde van de lade. Vul de lade met papier, maar overschrijd niet de limiet mark afgedrukt op de lagere juiste hoek van de lade. Verplaats de hulplijn voor de paginabreedte papier tot de linkerrand van de stapel papier.

5

De extensie gekoppeld aan het einde van de uitvoerlade papier uitlichten. Onderzoeken van het Configuratiescherm en druk op de knop 'Stel'. Wacht tot de printer te genereren voor een testpagina uitlijning. Onderzoeken van de patronen afgedrukt op de pagina, en gebruik een pen om te markeren welke patronen de stevigste verschijnen. Gebruik de "+" en "-" knoppen op het bedieningspaneel voor het invoeren van het geselecteerde patroon uit de eerste kolom. Druk op "Set" om uw selectie te bevestigen. Herhaal voor de resterende kolommen.

6

Plaats de installatie-cd in de optische-schijfeenheid van de computer. Wacht tot het installatieprogramma te lanceren; Als het programma niet start, blader door de inhoud van de CD-ROM's en start de toepassing met het label "setup.exe". Volg de weergegeven instructies. Sluit het ene uiteinde van de USB-kabel aan op de poort gelegen aan de achterzijde van de printer, in de buurt van de linkerrand. De resterende uiteinde van de kabel verbinden met een USB-poort op uw computer.