Hoe kan ik maken Oblivion 4 uitvoeren op mijn externe CD-ROM?

Hoe kan ik maken Oblivion 4 uitvoeren op mijn externe CD-ROM?


Vergetelheid 4 is de vierde video game in de Elder Scrolls serie. Het is een eerste-persoon, roll-spelen adventure game die is een high-end computer uit te voeren van alle afbeeldingen voor het programma vereist. Bovendien moet u de gaming CD uitgevoerd in een schijfstation van alle tijden, als karakter kaarten en andere informatie zijn ontleend aan de schijf tijdens het spel. Het is mogelijk de vergetelheid 4-schijf gebruiken in elke aangesloten CD-ROM, met inbegrip van een externe schijf.

Instructies

1

De externe CD-ROM op de computer via een USB-gegevenskabel aansluiten. Sluit het station op een lokale stopcontact en inschakelen van de hardware. Installeer alle stuurprogramma's voor het cd-rom-station, als u niet reeds hebt.

2

Plaats de cd van de vergetelheid 4 in de de externe CD-ROM en de lancering van de video game (Selecteer het desktop-pictogram of klik op het tabblad van de vergetelheid op de "Start"-menu).

3

Klik op de "Start" knop en selecteer "(mijn) Computer". Zodra het venster laadt, dubbelklikt u op het pictogram voor de externe CD-station. U moet ervoor zorgen dat de computer laadt het spel vanaf de externe schijf, zodat u het proces handmatig moet uitvoeren.

4

Selecteer het pictogram van de "Looppas" Oblivion en verschijnt er een prompt "Spelen" op het scherm. Selecteer als u wilt doorgaan met een opgeslagen spel of een nieuw spel start en vergetelheid 4 op het scherm laden zal.