Hoe kan ik instellen Up SLI op Nvidia GTS 8600?

NVIDIA SLI-technologie is een moederbord-functie die u toelaat om het schalen van uw videokaart verwerking met behulp van meerdere videokaarten in één computer. U kunt twee kaarten van Nvidia GTS 8600 met behulp van een SLI bridge om deze technologie op de computer aansluiten. Grafische informatie wordt verwerkt door de twee kaarten in tandem, in plaats van de computer met behulp van één kaart tegelijk. Deze eigenschap laat een prestatieverhoging van 2 x met twee kaarten en 2,8 x met een derde kaart in een SLI opstelling.

Instructies

1

Schakel uw bureaublad, en neem het netsnoer uit de achterkant. Verwijder uw gevaldekking door glijdt het deelvenster, de zaak deur openen of verwijderen van de afdekking. De exacte methode om uw transactieprobleem kan variëren afhankelijk van de computer of de fabrikant van de zaak. De typische computer case setup vereist slechts twee tot vier schroeven verwijderd uit de achterkant van het doosje toegang binnen de computer te krijgen.

2

Zoek de SLI brug aansluitingen op uw kaarten van Nvidia GTS 8600. Deze kleine connector bevindt zich aan de zijkant van de kaarten. Plaats de SLI-brug in de verbindingslijnen op beide van deze kaarten. Het gevaldekking van uw computer gezet, sluit uw computer in en het de nodige energie.

3

Ga naar de Nvidia website en download de Nforce-drivers voor het moederbord en de nieuwste stuurprogramma's voor de Nvidia GTS 8600. De Nforce-drivers installeren door te dubbelklikken op de gedownloade stuurprogramma's. Klik "Run" als daarom wordt gevraagd. Kies "I accept the license agreement." Klik op "Next", vervolgens "Install." Blijven raken "Volgende" totdat de Nforce-stuurprogramma's zijn volledig geïnstalleerd en u wordt gevraagd opnieuw opstarten van het systeem. Herstart uw computer.

4

Ga naar "Start" en met de rechtermuisknop op 'Mijn Computer'. Selecteer de optie "Eigenschappen". Klik op "Hardware", vervolgens op "Apparaatbeheer". Vouw 'Beeldschermadapters' en dubbelklik op de vermelding voor de Nvidia GTS 8600-kaart. Klik op het tabblad "Stuurprogramma's" en kies "Verwijderen". Dit proces te bevestigen door te klikken op 'OK'. Herhaal dit proces met de andere Nvidia GTS 8600-vermelding.

5

Installeer de nieuwste stuurprogramma's voor de Nvidia GTS 8600. Het installatieproces is identiek aan de installatie van het stuurprogramma van Nforce, behalve dat de resolutie van uw beeldscherm veranderen kan en het scherm zwart kan gaan in de loop van de installatie. Herstarten uw computer wanneer souffleur.

6

Klik op de Windows systeem melding met het label "SLI geschikt systeem" om uw computer voor SLI functies. Selecteer het keuzerondje 'Inschakelen SLI-technologie (aanbevolen)' en kies 'Toepassen'. Uw computer is nu ingesteld om goed gebruik maken van beide kaarten van Nvidia GTS 8600 in een SLI-setup.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de stroomvoorziening van de computer is krachtig genoeg om te zorgen voor genoeg kracht om zowel videokaarten en de rest van de onderdelen van het systeem. U moet een vermogen van 500 watt leveringen of hoger, of wilt u kan overwegen een speciale voeding voor uw video-kaarten.