Hoe kan ik het wachtwoord van een Windows-gebruiker herstellen?

Hoe kan ik het wachtwoord van een Windows-gebruiker herstellen?


Verlies van het wachtwoord naar uw computer, kunnen een intens stressvolle ervaring. Met zo veel van ons leven steeds worden opgeslagen op onze computers, plotseling wordt vergrendeld kunnen gemakkelijk maken bloeddruk skyrocket en obsceniteiten vliegen. Gelukkig, het herstellen van uw wachtwoord kan zijn een relatief gemakkelijk en pijnloos proces, vooral als uw plan vooruit.

Instructies

Met behulp van de standaard Administrator-Account

1

Start uw systeem en wachten tot het te laden naar de redekundig zeef. Druk op CTRL, ALT en DEL samen tweemaal, om naar het klassieke aanmeldingsvenster.

2

Typ "Beheerder" zonder aanhalingstekens in het veld gebruikersnaam en laat het wachtwoordveld leeg.

3

Druk op "Enter," aan te melden bij Windows. Hiervandaan kun je naar de controle paneel en toegang tot gebruikersaccounts, te wijzigen of het wachtwoord voor uw account opnieuw instellen.

Met behulp van Offline NT Password & Registry Editor

4

De Offline NT wachtwoord & CD van de laars van de Register-Editor uitvoeren bij het opstarten. Selecteer de schijf waarop Windows is geïnstalleerd op het menu. Dit is meestal de harde schijf. Het moet de standaard of niveaus als '1'. Druk op "Enter" als it the standaard is. Als dit niet het geval is, kijken uit over de lijst om te bepalen welke is de schijf die Windows is geïnstalleerd Druk op het juiste nummer voor die schijf.

5

Wanneer u wordt gevraagd om het pad en de register bestanden te selecteren, druk op "Enter". Dit accepteert de standaardinstelling van het register; het zal ook open te stellen het juiste bestandspad en leiden tot een prompt voor het aanbieden van een aantal keuzes. Druk op "1" voor "Password Reset."

6

Druk op "1" in het volgende menu, om gebruikersgegevens en wachtwoorden te bewerken. Een menu met een lijst met gebruikersnamen verschijnt. Vind uw gebruikersnaam en druk op "Enter".

7

Druk op '1' in het gebruikersmenu bewerken, wissen van het wachtwoord voor de geselecteerde account leeg, of "2" om een nieuw wachtwoord instellen. Voer de "!" command door ingedrukt "Shift" en "1" om terug te keren naar het hoofdmenu.

8

Sluit de editor af door te drukken op "q." U zal worden gevraagd over het schrijven van de bestanden terug. Druk op 'y'. Dit bespaart de wijzigingen die zijn aangebracht. Druk op "n", worden de wijzigingen die u hebt aangebracht ongedaan gemaakt. Druk op CTRL, ALT en DEL, herstart het systeem. Uitvoeren van Windows zoals gebruikelijk; Log in met uw wachtwoord reset, nieuwe of herstelde.

Met behulp van Windows Password Cracker

9

Windows Password Cracker uitvoeren vanaf een andere account op de computer en de lokale gebruikers vanuit het systeem importeren met Windows Password Cracker.

10

Selecteer de account die u wilt herstellen van een wachtwoord voor en het uitvoeren van de Cracker.

11

Wacht geduldig, zoals de cracker begint te werken. Windows Password Cracker werkt door het vergelijken van de versleutelde gegevens voor het wachtwoord tegen gebruikersnamen, woordenboek lijsten en, indien nodig, met behulp van een "Brute Force" aanval methode controleert elke combinatie mogelijk symbool. Afhankelijk van de complexiteit van het wachtwoord, kan dit enige tijd duren.

12

Wanneer gevraagd door het woordenboek zoeken, kan u een blik werpen op sommige gedeeltelijke overeenkomsten. Terwijl deze wedstrijden niet nuttig zijn kunnen voor direct het herstellen van het wachtwoord, kunnen ze helpen u uw geheugen aanstoten.

13

Kopie naar beneden de herstelde wachtwoord, zodra de cracker wordt gebeëindigd uitgevoerd. Zodra u het eens te meer geheugen hebben begaan en ingelogd terug op uw eigen account, zorgvuldig de notitie opslaan gebruikt u om te kopiëren waas uw teruggekregen wachtwoord in een persoonlijke, toegankelijke locatie. Anders vernietigen de nota.

Tips & waarschuwingen

  • Met de standaard Administrator-account is alleen mogelijk als deze account is ingeschakeld. Als u het om veiligheidsredenen hebt uitgeschakeld, zult u een andere methode om te herstellen van uw wachtwoord vereisen.
  • De Offline NT Password & Registry Editor methode vereist vooruit denken. U moet het programma downloaden en maken van de opstartdiskette tevoren, en opslaan van de schijf ergens veilig voor wanneer je het nodig hebt.
  • Om te gebruiken Windows Password Cracker buiten de demoperiode, hebt u tot aankoop van een licentie om het te gebruiken. Ook, om te zijn nuttig in het herstellen van uw wachtwoord, moet u het programma gedownload van tevoren, en toegankelijk via een andere gebruikersaccount op uw systeem hebben. Zonder deze drie elementen, is deze oplossing niet werkt.
  • Deze hulpprogramma's zijn ontworpen om u herstellen of uw Windows-wachtwoord opnieuw instellen in het geval dat u hen vergeten bent te helpen. Met deze hulpprogramma's om een andere reden, kan met name voor het ongevraagd toegang tot iemands systeem, leiden tot ernstige gevolgen, met inbegrip van mogelijke juridische stappen.