Hoe kan ik het uploaden van foto's van Photobucket naar mijn Album in Facebook?

Facebook-gebruikers vaak genieten van foto's delen met Facebook vrienden en familie, maar wellicht minder dan handig om foto's rechtstreeks vanaf een computer uploaden. Photobucket is een online foto-opslagdienst die u toelaat om snel en gemakkelijk foto's uploaden aan uw rekening Facebook. Nadat u uw Photobucket en Facebook-accounts hebt gekoppeld, kunt u foto's uploaden naar uw Facebook album in een paar minuten.

Instructies

1

Open een internetbrowser. Ga naar de Photobucket loginpagina en klik "Login met Facebook." In de Facebook login-scherm dat wordt weergegeven in een nieuw venster, voer de gegevens van uw Facebook-aanmelding en druk op "Login".

2

Selecteer "Toestaan" wanneer de Photobucket voor Facebook app-venster ijslollie opwaarts en toestemming vraagt voor toegang tot uw account en foto's plaatsen. Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd als u een bestaande Photobucket-account hebben.

3

Voer uw Photobucket login informatie wanneer dat wordt gevraagd. Klik op "Login". Het duurt een paar ogenblikken voor Photobucket aan uw Facebook-account te koppelen.

4

Start een nieuwe webbrowser en terugkeren naar de Photobucket website, inloggen opnieuw indien nodig.

5

Klik op de kleine pijl-omlaag naast de "Mijn Albums" om een drop-down menu te openen.

6

Klik op "Alle Albums," de tweede optie in het drop-down menu. Een scherm 'Loading' wordt weergegeven terwijl Photobucket al uw albums ladingen.

7

Selecteer de naam van het album dat u wenst om te zetten naar een Facebook album.

8

Klik op de kleine pijl-omlaag naast "Album opties" opvoeden een drop-down menu en kies de optie "Share This Album" in het drop-down menu.

9

Wanneer het pop-upvenster met deze optie wordt weergegeven, klik op "Openbaar maken Album". U moet dit voor het posten van het album naar Facebook.

10

Plaats een vinkje in het vak naast "Facebook" op het scherm "Share On". Klik op 'Deel nu'. U ziet een bericht bij de bovenkant van het scherm met een groen vinkje wanneer het album naar Facebook is geboekt.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u een album Photobucket aan Facebook uploadt, zal de titel van het album behouden de naam had in Photobucket. Indien gewenst, kunt u de foto's verplaatsen naar een ander Facebook album of wijzigen van de naam.