Hoe kan ik het opbouwen van een primitieve Website?

Hoe kan ik het opbouwen van een primitieve Website?


Begrijpen hoe websites werken is een nuttige vaardigheid te hebben, en een van de beste manieren om te leren is door het bouwen van een primitieve website. In deze tutorial we lopen zal u door het bouwen van een eenvoudige site ter bevordering van een verjaardagsfeestje, die zal bestaan uit een afbeelding, contactinformatie en een kaart aan de partij. Bij het maken van de site, zullen we u kennismaken met de fundamentele concepten van websiteontwikkeling, zoals HTML-labels, afbeeldingen en servers.

Instructies

1

Open Kladblok of een andere teksteditor en plak in de volgende code:

< html >
< head >
< / head >
< body >
< / body >
< / html >

Dit is de basisstructuur van vrijwel elke website op het Internet. Sla het bestand op als birthday.html.

2

De inhoud van de pagina centreren door te plakken < center >< / center > tussen de body-tags. We gonna zet alle de rest van de code tussen de tags < center > zodat de inhoud wordt uitgevoerd in het midden van de pagina.

3

Een kop maken door het invoegen van de < h1 >< / h1 > tags, typt u uw koers tussen de afsluitcodes. Eventuele tekst tussen de tags wordt weergegeven in een groter lettertype dan de overige tekst. In ons voorbeeld kunnen we hebben gebruikt "Dan's 23e Birthday Party" als de kop.

4

Geven wat achtergrondinformatie over de partij. Gebruik de alineacodes < p >< /p > te breken van de tekst. U misschien wilt gebruiken twee of drie alinea's in te voeren van de partij, dan gebruik een vierde lid tot het e-mailadres van de contactpersoon.

5

Voeg wat kleur door het invoegen van een afbeelding. De code voor het invoegen van een afbeelding is < img src="image.jpg"/ >. U moet image.jpg vervangen door de URL van uw afbeelding.

6

Het insluiten van een kaart Google. Vinden van de plaats waar u wilt houden van de partij op Google Maps en selecteer Koppeling > plakken HTML insluiten in een website. Kopieer de code en plak het in de pagina.

7

Open birthday.html in een browser en u krijgt uw pagina te zien. Als u wilt het bestand publiceren zal online u nodig om te weten van een hosting bedrijf dan upload het bestand via de file manager. Black Apple Host biedt gratis hosting en u kan een .tk domein gratis krijgen van Dot TK.

Tips & waarschuwingen

  • Aandacht besteden aan HTML-syntaxis de eerste keer dat u een site te bouwen. Als u vergeet om te sluiten een tag zal het drastisch veranderen het uiterlijk van de pagina.