Hoe kan ik het opbouwen van een Online Dropship winkel met producten?

Hoe kan ik het opbouwen van een Online Dropship winkel met producten?


Werken met drop-verladers is een geweldige manier om te gaan ondernemen zonder het risico van dure voorraad en het gedoe van de scheepvaart. Wanneer u een product te verkopen, u gewoon de Orderinformatie naar de daling van de verzender en ze het schip rechtstreeks uit hun voorraad aan uw klant. Als u hoe weet het opzetten van een website, kan draaien in een volwaardige webwinkel zo simpel zijn als het knippen en plakken van de inhoud en de code op uw pagina.

Instructies

1

Zoek groothandel leveranciers of fabrikanten die de soorten producten verkopen die u wilt aanbieden. Goede plekken om te zoeken, omvatten productsourcing.com, allproducts.com, alibaba.com, wholesalecentral.com, enz. Of, simpelweg Ontdek wie een product dat u wenst maakt te verkopen en rechtstreeks contact met hen opnemen. Ontdek als de fabrikant of leverancier laat vallen schepen, welke hun prijzen zijn, wat ze kosten om te verzenden, levertijden, enz.

2

Een verkopersaccount instellen met de distributeur of fabrikant, als je eenmaal hebt gevonden een je comfortabel met.

3

Stellen een merchant account in bij PayPal of een soortgelijke online betalingsprocessor. U zult moeten informatie verstrekken over jezelf en op de bankrekening waarnaar u betalingen geplaatst zou willen. Zorg ervoor dat u alle aankoop meldingen per e-mail naar u op een adres dat u regelmatig controleren.

4

Kopiƫren en plakken van foto's en beschrijvingen van de verkoop van de producten die u wenst te verkopen in uw Web site. Deze zijn meestal verkrijgbaar bij de groothandel distributeur, maar als je naam-merk producten verkoopt vindt u ook informatie over de fabrikant eigen e-commerce-website.

5

Maak een speciale pagina op uw website die Bedankt klanten voor hun bestelling en Verzendingstijden, datums en methoden, evenals uw teruggavebeleid verklaart. Dit zal een pagina dat klanten zien zullen nadat ze een aankoop hebt voltooid.

6

Maak een "buy" knop voor elk van uw producten op PayPal. Deze procedure komt onder het tabblad Merchant Services in uw account. Een prijs voor elk product dat zorgt voor een winst voor u nadat je hebt betaald uw leverancier of fabrikant wat zij aanrekenen voor het product, plus de eventuele kosten die zij aanrekenen om drop schip instellen. Ook het instellen van een verzending/behandelende last die ten minste zo groot is als uw leverancier u wordt opgeladen. Voor het adres dat PayPal neemt uw klanten nadat ze kopen, het adres van de klant opgeven dankpagina zelfgemaakt.

7

Kopieer de code die PayPal voor elke "koop" knop genereert en plak deze in de HTML-code van uw website, onder elke omschrijving van het product.

8

Voorbeeld van uw website met behulp van een aantal verschillende browsers (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, enz.) en zorg ervoor dat uw Buy-knoppen zijn koppelen aan de juiste producten en prijzen.

9

Het publiceren van uw site naar uw webserver.

Tips & waarschuwingen

  • Door het opzetten van een koopman winkel op eBay kunt u het proces nog verder stroomlijnen. Dan heb je alleen te uploaden productbeschrijvingen en instellen van uw prijzen; eBay regelt bijna alles anders. Het nadeel is dat u wat controle in het ontwerp van uw site verliest en uw site zal recht worden gepresenteerd samen met al uw concurrenten sites.
  • U kunt een PayPal-knoppen waarmee gebruikers op te geven van de verschillende kleuren, maten, etc, en het bestellen van meerdere eenheden. De opties die zij kiest zal worden opgenomen in de betaling aanmelding e-mail die u ontvangt.
  • Het is altijd een goed idee om uw klant een e-mail ter bevestiging dat hun bestelling en bedanken hen voor hun bedrijf. U kunt uw PayPal kopen-knoppen instellen om dit te doen automatisch.
  • Drop-verladers vragen doorgaans om een merchant id-nummer of sofi-nummer om een verkopersaccount. Vermelding van deze gegevens uiterlijk is een gevaar voor de veiligheid, dus zorg ervoor dat de leverancier is gerenommeerde voordat u de account instelt. Als u niet geven uit uw sofi-nummer wilt, overweeg dan uw bedrijf geregistreerd als een juridische entiteit in uw staat, zodat u een merchant id-nummer worden afgegeven.
  • Vermijd drop-verladers die een maandelijkse vergoeding voor hun diensten willen. Het is een teken dat ze niet vertrouwen hun producten zal verkopen, en zijn op zoek naar hun geld uit je, in plaats van uit uw verkoop.
  • Controleer uw drop verzender het terugkeerbeleid, omdat het later je eigen retourbeleid. Niet door te verkopen voor een daling van de verzender die over een retourbeleid je niet comfortabel met beschikt.
  • Zodra u een bestelling klant naar een druppel verlader, Word je verantwoordelijk voor het betalen voor het. Nooit toekomen een order aan een druppel verlader voordat u hebt bevestigd dat u hebt betaald voor uw klant.