Hoe kan ik herstellen verwijderde bestanden van geheugenkaarten?

Wanneer bestanden worden verwijderd uit een harde schijf of geheugenkaart, zijn zij niet onmiddellijk gewist. Integendeel, de meeste werkende systemen gewoon gemarkeerd als aanvaardbaar te overschrijven met nieuwe gegevens. Er zijn verschillende programma's beschikbaar online die informatie gemarkeerd voor verwijdering herstellen kunnen. Hoe eerder u repareren, des te waarschijnlijker u succesvol zal zijn omdat de kans dat uw bestanden overschreven zal zijn laag.

Instructies

1

Bekijk de GetData programma, verhaal halen mijn archief. Het programma biedt een intuïtieve interface die vereist dat een gebruiker de locatie van het verwijderde bestand, selecteer het bestand dat het programma proberen moet te herstellen. Hetzelfde bedrijf maakt ook een programma speciaal ontworpen voor het herstellen van de dossiers van het beeld.

2

Feitelijk door BinaryBiz is een tweede programma dat bestanden van harde schijven, geheugenkaartjes en andere opslagapparaten herstellen kan. Dit programma is een goede keuze als u alleen hoeft te herstellen van een enkel bestand, omdat het wordt geleverd met een gratis proefversie waarmee je maximaal één megabyte van informatie herstellen. Kosten voor verder herstel is afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die u nodig hebt om te herstellen.

3

PC Inspector File Recovery is een freeware programma, geschreven door de Duitse ontwikkelaar Convar. Hoewel het niet zo gemakkelijk te gebruiken als de andere twee programma's die vermeld is, wellicht het waard geven een kans, vooral als u niet hoeft te vaak gebruik van de software van de gegevensterugwinning. Het programma en de instructies voor het gebruik ervan zijn beschikbaar in een verscheidenheid van talen, waaronder Engels.