Hoe kan ik Get geluid op IBM G40?

Hoe kan ik Get geluid op IBM G40?


De IBM G40 is een laptop die grotendeels gebruikt in Bedrijfsinstellingen. De laptop, die heeft zijn beƫindigd, verzonden standaard met het besturingssysteem Windows XP en had interne luidsprekers ingebouwd in het lichaam van de computer. Als u problemen met het geluid met de computer ondervindt, zijn er verschillende stappen die kunnen worden genomen om het probleem te verhelpen.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de spreker ligt links van de systeemklok van uw op de taakbalk. Zorg ervoor dat de "Mute" optie niet is geselecteerd en dat het volume niet op nul.

2

Uw audio stuurprogramma via Apparaatbeheer. Het om Apparaatbeheer te openen, met de rechtermuisknop op "My Computer" en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad 'Hardware' en klik vervolgens op "Apparaatbeheer". Scroll naar beneden naar "geluid, video en spelletjes" en klik op de "+" gelegen aan de linkerkant. Met de rechtermuisknop op de audio stuurprogramma en klik op "Stuurprogramma bijwerken" om te zoeken naar eventuele updates. Volg de aanwijzingen om te voltooien de stuurprogramma-updates. Afspelen van een audio-track om te bepalen als het bijwerken van de software gecorrigeerd het probleem.

3

Klik met de rechtermuisknop op het stuurprogramma in Apparaatbeheer en klik op "Verwijderen". Volg de aanwijzingen voor het verwijderen van het stuurprogramma voltooien en start de computer. Wanneer het besturingssysteem wordt geladen, zal het automatisch detecteren en installeren van het stuurprogramma voor geluid. Deze laatste procedure op resort zal Verhelp eventuele audio problemen veroorzaakt door het systeem.