Hoe kan ik foto's uploaden naar mijn webpagina met behulp van Microsoft Publisher?

Hoe kan ik foto's uploaden naar mijn webpagina met behulp van Microsoft Publisher?


Microsoft Publisher is een van Microsofts web ontwikkeling toepassingshulpmiddelen geproduceerd voor gebruik bij hem thuis, werk of school. Publisher 2007 kunt u het publiceren van updates naar een eerder gepubliceerde website via incrementele updates. Oudere versies van Publisher zou hebben problemen wanneer u probeert te uploaden van foto's naar uw web-pagina, die is verholpen in de 2007 en nieuwere versies van de softwarepakket.

Aanvankelijk publiceren van uw Website

Nadat u klaar met het maken van uw eerste website bent, zal u wilt controleren en bekijken van de site voorafgaand aan publiceren op het Internet of een andere locatie op uw computer. Vele malen, zal webontwikkelaars eerst bestanden publiceren naar de lokale computer voordat u implementeert met het Internet. U moet alle afbeeldingen voor uw site die is opgeslagen op een centrale locatie voor gebruik met de site, zodat ze op de juiste wijze voor de publicatie van de site worden geĆ¼pload. Wanneer u klaar om uw site te publiceren bent, open Microsoft Publisher en selecteer de menuoptie "Publiceren naar het Web" en voer het adres van de server waar u de website zal opslaan. Vervolgens Save Selecteer"" gevolgd door uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de webserver. Vervolgens moet u de map op de server opslaan van de website en kies de standaardnaam voor de indexpagina te selecteren. Klik op de "Save" en "OK" knoppen uit het menu.

Update uw Website

Na het in eerste instantie het uploaden van uw website met behulp van Microsoft Publisher, zal u wilt minimaliseren van wijzigingen die u buiten Publisher naar de site aanbrengt. Na de aanvankelijke implementatie van de website, kan u afbeeldingen en andere bestanden toevoegen en wijzigingen aanbrengen in de site pagina's van Publisher. Als u de standaardlocatie voor uw afbeeldingen buiten Publisher wijzigt, zullen zij falen om te werken op uw website wanneer u wijzigingen online bijwerken. Nadat u de gewenste wijzigingen in uw site, uw werk op te slaan door het selecteren van het menu "File" en "Opslaan".

Publiceren naar uw Server

Open Microsoft Publisher, als het nog niet geopend, is door te dubbelklikken op de Publisher-pictogram op het bureaublad van de computer of via het menu van de "Program Files" gelegen op de "Start"-menu. Kies dan de "Computer" icoon in het eerste dialoogvenster dat wordt geopend op uw computer. Selecteer in uw lijst met bestanden de map op de webserver waarnaar u uw website hebt gepubliceerd. Op een computer met Windows XP, moet u naar "Mijn netwerklocaties" en kies de map van de website waar de website is opgeslagen. Dubbelklik vervolgens op de map als het bijgewerkte bestand waarin afbeeldingen zijn opgeslagen op uw webserver wilt opslaan. Deze map moet zich op dezelfde locatie als uw oorspronkelijke bestemming van de publicatie. Vervolgens moet u de naam opgeven van het bestand dat u bijwerkt in de latere "vak Bestandsnaam" en klik op de knop "Opslaan". Wachten voor uw bestanden en foto's wil uploaden naar uw webserver. Na de update is voltooid, afrit vanuit Microsoft Publisher door te klikken op "File", "Exit".