Hoe kan ik een XP in de cache opgeslagen wachtwoord wijzigen?

Met de functie opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden, Windows XP gebruikers kunnen typen gebruikersnamen en wachtwoorden eenmaal, en Windows zal automatisch geef vervolgens de gegevens zo nodig zonder tussenkomst. Windows XP maakt gebruik van twee vormen van caching. -Domeinreferenties worden gebruikt door onderdelen van besturingssysteem en generieke referenties worden gebruikt door programma's die de informatie rechtstreeks beheren. Internet-browsers beheren gebruikersnamen en wachtwoorden die u hebt gekozen om te sparen voor gemakkelijke toegang tot bepaalde websites.

Instructies

Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden op een Computer beheren

1

Klik op 'Start' > 'Uitvoeren' en typ "control userpasswords2" in het vak.

2

Klik op het tabblad "Geavanceerd".

3

Klik op "Wachtwoorden beheren."

4

Markeer een item en kies "Verwijderen" of "Eigenschappen" om te bewerken.

Verandering in de cache opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden in Internet Explorer

5

Typ de eerste letter en benadruk de gebruikersnaam in het drop-down menu gemaakt door "AutoAanvullen." Klik niet op de naam van de gebruiker.

6

Druk op de "Delete" toets.

7

Klik op "Ja" wanneer de "Windows heeft een opgeslagen wachtwoord voor deze gebruikersnaam. Dialoogvenster wilt u de gebruikersnaam en het wachtwoord verwijderen?"wordt weergegeven.

8

Start Internet Explorer opnieuw.

9

Bezoek de website en typ uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Ja" wanneer u wordt gevraagd de informatie op te slaan.

In de cache opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden wijzigen in de meeste internetbrowsers.

10

Open Firefox en ga naar 'Extra' > 'Opties' > "Security >"Opgeslagen wachtwoorden." Verwijder het wachtwoord. Herstart Firefox, bezoek de website, voer de juiste gegevens en kies de juiste wachtwoord op te slaan.

11

Open Google Chrome en ga naar 'Extra' > 'Opties' > "Personal Stuff" > "Toon opgeslagen wachtwoorden." Herstart Chrome, bezoek de website, voer de juiste gegevens en kies de juiste wachtwoord op te slaan.

12

Netscape Navigator open en ga naar "Taken" > "Privacy en beveiliging" > "Password Manager" > "Weergave opgeslagen wachtwoorden" > "Wachtwoorden opgeslagen." Opnieuw opstarten Netscape, bezoek de website, voer de juiste gegevens en kies de juiste wachtwoord op te slaan.