Hoe kan ik een verbinding met een Computer die XP & Internet Explorer heeft afdwingen?

Hoe kan ik een verbinding met een Computer die XP & Internet Explorer heeft afdwingen?


Microsoft Windows-besturingssystemen (zoals Windows 7, Vista en XP) kunnen gebruikers verbindt u twee computers rechtstreeks via ethernet (netwerk) kabels. Als twee computers zijn ethernet (of RJ-45) poorten en nieuwere Windows-besturingssystemen, alles wat u nodig hebt is een kabel om de twee computers te verbinden. Eenmaal aangesloten, kunnen de gebruikers delen en bestanden veilig overbrengen via hun eigen, particulier netwerk van twee computers. Dwingen van een verbinding met een Windows XP gebaseerde computer (of het heeft Internet Explorer of niet) is heel eenvoudig met de juiste apparatuur.

Instructies

1

Één uiteinde van de netwerkkabel invoegen op de eerste computer de ethernet-poort, vervolgens het andere uiteinde in de ethernet-poort van de computer van XP.

2

Open het Netwerkcentrum op een van de computers. Om dit te doen, klik op "Start > Control Panel > netwerk en Internet", klik op "Netwerk en deelneming midden." Als beide computers Windows XP, klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram in het systeemvak en selecteer "Open Network Connections." Als een van de computers Windows 7 of Vista, gaat u verder met de volgende stap. Als beide computers Windows XP, de volgende stap overslaan en het uitvoeren van stap 4 op beide computers.

3

Dubbelklik op de "niet-geïdentificeerde netwerk" (of gelijknamige hebt u meer dan één netwerkverbinding) pictogram boven aan het venster. Als u dit bericht krijgt: 'Netwerkdetectie en bestandsdeling zijn uitgeschakeld. Netwerkcomputers en apparaten zijn niet zichtbaar. Klik om dit te veranderen,"tikken daarop, klik dan op"Turn op Netwerkdetectie en bestandsdeling." U kan worden gevraagd om een beheerderswachtwoord. Typ het wachtwoord (indien gevraagd) en selecteer vervolgens "Nee, Controleer het netwerk ik ben aangesloten op een particulier netwerk" (deze optie verdient de voorkeur omdat het zal alleen invloed hebben op dit specifieke netwerk). Als slechts een van de computers in uw nieuwe netwerk XP is, moet u nu de bestands- en printerdeling in de XP-computer inschakelen.

4

Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe netwerkverbinding en kies "Eigenschappen." Open het tabblad "Geavanceerd" en klik op "Settings". Windows Firewall wordt nu geopend. Open de "Uitzondering" tab, en vervolgens klikt u op het aankruisvak voor "Bestands- en printerdeling." Klik op 'OK' om uw instellingen te bewaren.

Tips & waarschuwingen

  • Deze operatie is zeer geschikt als beide computers wordt uitgevoerd de dezelfde Windows-versie (bijvoorbeeld XP en XP of Vista en Vista). Het is nog steeds mogelijk met twee verschillende versies (bijvoorbeeld Vista en XP), maar het kan even duren voor de XP-computer te tonen.