Hoe kan ik een TIF-Document converteren naar een PDF?

Als u een Tagged Image File Format (TIF) document naar de Adobe Portable Document Format (PDF converteert) kunt dan u behouden de integriteit en het uiterlijk van het object. Adobe's PDF-formaat is ook breed geaccepteerde en compatibel met vrijwel alle besturingssystemen, software en draagbare apparaten. Converteren naar PDF is handig als u wilt uw documenten naar een groot publiek te verspreiden, maar u niet hun softwarefuncties weet. TIF-afbeeldingen kunnen worden geconverteerd naar PDF online voor gratis met behulp van een verscheidenheid van online diensten.

Instructies

1

Ga naar de site van de CometDocs in middelen, hieronder. Klik op "Bladeren" en zoek uw TIF en selecteer het. Klik op "Image naar PDF" en voer uw e-mailadres. Klik op "Verzenden" om uw geconverteerde PDF per e-mail naar uw mailbox.

2

Ga naar de site van de Zamzar in middelen, hieronder. Klik op 'Bestand kiezen' en zoek en selecteer uw TIF. Klik op de "Stap 2" drop-down menu en selecteer PDF. Voer uw e-mailadres en klik op "Convert". De PDF zal worden gemaild naar je.

3

Ga naar de site van de Cvision middelen, hieronder. Selecteer opties zoals "OCR," "Comprimeren", of "Web-optimaliseren" indien gewenst. Klik op "Selecteer documenten" en selecteer vervolgens uw TIF-bestanden. Wacht tot het uploaden te voltooien en klik vervolgens op "Download" om uw geconverteerde PDF te downloaden.