Hoe kan ik een TIF-bestand converteren naar een MS Word Document?

Hoe kan ik een TIF-bestand converteren naar een MS Word Document?


Bestanden met de extensie .tif zijn tagged afbeeldingsbestanden. De TIF-indeling wordt veel gebruikt voor het opslaan van de afbeeldingsbestanden gemaakt door het scannen van toepassingen in faxmachines, scanners en optische tekenherkenning lezers. TIF is ook een populaire afbeelding bestandsformaat voor grafische illustratoren. Een TIF-bestand converteren naar een Microsoft Word-document in een paar stappen.

Instructies

1

Open een nieuw, leeg Word-document.

2

Klik op 'Insert' in de buurt van de bovenkant van het scherm om een menu van opties te openen. Klik op "Afbeelding" om te openen van je map "Foto's".

3

Dubbelklik op de naam van het .tif-bestand in de map te openen in het lege Word-document. Navigeer naar de juiste map als het bestand niet wordt vermeld in de "Foto's" map die opent standaard.

4

Druk op "Ctrl" + "S" het bestand wilt opslaan. De oorspronkelijke TIF-bestand wordt nu omgezet naar een Word-document.

Tips & waarschuwingen

  • Een TIF-bestand is een afbeelding en tekst opgeslagen in het bestand wordt weergegeven als een afbeelding in plaats van tekst in uw Word-document. Bijgevolg, u zal niet zitten kundig voor bewerken van de tekst. U kunt optische tekenherkenning software uitpakken tekst uit het Word-afbeelding.