Hoe kan ik een Sony Vaio's garantie uitbreiden

Hoe kan ik een Sony Vaio's garantie uitbreiden


Wanneer u een nieuwe Sony Vaio, koopt of via een online detailhandelaar of een bakstenen en mortel slaan, krijgt u de optie uw Sony Vaio's garantie uit te breiden. Als u niet de garantie of serviceplan, op het moment van aankoop uitstrekt zich, is het echter niet te laat om toe te voegen een uitgebreide servicepakket op de standaardgarantie van uw Sony Vaio. De uitgebreide garanties die beschikbaar zijn voor een Sony Vaio hangt af van uw specifieke productmodel, maar alle garanties kunnen worden gekocht via de website van Sony.

Instructies

1

Ga naar de Sony-website "Service Plan voordelen" pagina. Selecteer "Desktops" of "Notebooks," afhankelijk van het type Sony Vaio-eenheid die u uitbreiden van de garantie wilt op.

2

Klik op het tabblad van de "Algemene voorwaarden" om te lezen van de Sony extra servicecontract. De details van het contract wanneer reparaties vallen, als in het geval van spanningspieken of schade door ongevallen en wanneer reparaties niet onder vallen, zoals wanneer de schade is te wijten aan de eigenaar van de verzending van de Sony Vaio.

3

Ga naar het tabblad "Tarieven" om te zien van de uitgebreide service plan opties die beschikbaar voor uw Sony Vaio zijn. Serviceniveaus worden aangeboden voor verschillende lengtes van tijd, van twee jaar tot vier jaar van de aanvullende dekking na het verstrijken van de standaardgarantie.

4

Klik op "Add to Cart" naast de verlengde garantie-schema dat u wilt kopen voor uw Sony Vaio. Voer uw Sony Vaio's plaats en datum van aankoop, serienummer van het toestel, en selecteer "PC van de Desktop" of "Notebook PC" naast "productcategorie." Klik vervolgens op "Doorgaan".

5

Geef uw factuurgegevens desgevraagd en credit card informatie voor betaling. Zodra uw betaling heeft doorgemaakt, is het uitgebreide servicepakket dat u hebt geselecteerd voor uw Sony Vaio automatisch geplakt uw garantie. Een bevestiging van de verlengde garantie is verzonden naar uw e-mail en in een veilige plaats op uw computer moet worden opgeslagen voor het geval later een vraag over uw garantie rijst.