Hoe kan ik een PDF converteren naar PowerPoint?

Terwijl Microsoft PowerPoint en Adobe PDF-bestanden niet altijd goed bij elkaar passen werken, hoeft u de verschillende opties voor het importeren van PDF's in een PowerPoint-dia-presentatie. Er zijn veel hulpprogramma's voor conversie beschikbaar online of downloaden naar uw computer. Deze snel en efficiënt zijn en in het algemeen, maar niet altijd een geweldige baan met opmaak. Als u gewoon wilt om wat te krijgen van de inhoud van de PDF, kunt u handmatig kopiëren en plakken van tekst en afbeeldingen zelf. Een derde methode is om te nemen screenshots van het PDF-bestand en voegt u deze als afbeeldingen in de presentatie. Hierdoor blijft de oorspronkelijke opmaak zonder veel bewerken vereist.

Instructies

Met behulp van conversiesoftware

1

Elke gratis conversiesoftware downloaden naar uw computer, zoals Office omzetten of converteren van PDF naar PowerPoint. Dit is trial software, dus u zult moeten kopen een licentie om te blijven gebruiken. Er zijn ook online conversie programma's zoals gratis PDF Converter die PDF-bestanden naar Microsoft Office-formaten, waaronder PowerPoint te vertalen. (Zie bronnen voor links).

2

Selecteer uw PDF-bestand met behulp van uw voorkeur conversiehulpprogramma. U wilt opgeven dat het geconverteerd naar PowerPoint-indeling.

3

Open het geconverteerde bestand in PowerPoint. Opmaak is niet altijd behouden in het conversieproces, en u wellicht wilt invoegen of verplaatsen van afbeeldingen. De presentatie totdat het zijn bevredigend bewerken en het bestand vervolgens opslaan.

Handmatig kopiëren en plakken

4

Start een nieuwe diavoorstelling in PowerPoint. Open de PDF in de Adobe Reader. Selecteer de tekst die u in de eerste dia wilt en druk op "Ctrl-C" om de tekst te kopiëren

5

Klik op het tekstvak in de eerste lege PowerPoint-dia. Druk op "Ctrl-V" om de gekopieerde tekst te plakken. Gebruik PowerPoint de opmaakhulpmiddelen wijzigen van het lettertype en de tekengrootte zo nodig. U wellicht ook verwijderen of alinea-einden invoegen.

6

Klik op de "Graphics" selecteren in de Adobe Reader en teken een rechthoek rond een afbeelding die u wilt opnemen in PowerPoint. Druk op "Ctrl-C" op uw toetsenbord om de afbeeldingen kopiëren. Klik op een leeg gebied in de PowerPoint-dia en druk op "Ctrl-V" om de afbeelding er te plakken.

Scherm opmaak afdrukken

7

Open de PDF in full-screen modus. Om dit te doen in Adobe Reader, druk op "Ctrl-L" op het toetsenbord. Ga naar de eerste pagina die u wilt opnemen in de presentatie. Houd de Windows-knop op uw toetsenbord ingedrukt en druk op PrtScn. Dit kost een screenshot en wordt deze opgeslagen als een JPG-afbeelding. Neem extra screenshots van elke pagina die u wilt vastleggen.

8

Start Microsoft PowerPoint. Sleep de eerste screenshot van de map ' Screenshot ' in de map ' afbeeldingen ' van de computer. Naar de PowerPoint-dia slepen.

9

Bijsnijden van de vreemde elementen uit de afbeelding met behulp van de PowerPoint beeld tools. Klik op het tabblad "Image" en klik op de knop "Bijsnijden" (het ziet eruit als een zwarte rechthoek). Sleep de randen van de afbeelding totdat u ziet alleen wat je wilt uit de PDF. Klik ergens buiten de afbeelding tot finish de bijgesneden afbeelding. Herhaal dit proces voor elk van de andere screenshots die je uit de PDF gevangen.