Hoe kan ik een keuzelijst met invoervak invoegen in Adobe Acrobat

U kunt een formulier in een PDF-document waarin een keuzelijst met invoervak maken in Adobe Acrobat 8 Professional. Een keuzelijst met invoervak kan gebruikers kiezen een item uit een lijst die u verstrekt uw eigen waarde invoeren. Lees de volgende stappen uit om erachter te komen hoe u een keuzelijst met invoervak in Adobe Acrobat invoegen kunt.

Instructies

1

Start Adobe Acrobat 8 Professional en openen van een PDF-document uit uw bestanden die u wilt invoegen van een keuzelijst met invoervak.

2

Selecteer de "Combo Box Tool" in de werkbalk 'Forms'. De "Combo Box Tool" is de derde knop aan de linkerkant van de werkbalk "Formulieren".

3

Dubbelklik op de plaats waar u wilt toevoegen van de keuzelijst met invoervak in het document te maken van een keuzelijst met invoervak die is een standaardgrootte. Voor het aanpassen van de grootte van de keuzelijst met invoervak, kunt u klik en sleep totdat het de gewenste grootte. Het dialoogvenster "Eigenschappen van keuzelijst met invoervak" wordt geopend.

4

Kies het tabblad "Algemeen", indien nodig, van de "Combo Box eigenschappen." Typ een naam voor de keuzelijst met invoervak in het vak "Naam" tekst en commentaar te tonen als knopinfo in het tekstvak "Tooltip".

5

Klik op het tabblad "Weergave" in het dialoogvenster "Eigenschappen van keuzelijst met invoervak". Kies een randkleur, opvulkleur, lijndikte en lijnstijl in het gedeelte "Randen en kleuren" van het dialoogvenster. Kies een tekengrootte, tekstkleur en lettertype in de sectie "Text".

6

Selecteer het tabblad "Opties" in het dialoogvenster "Eigenschappen van keuzelijst met invoervak". Typ de naam van het eerste item dat u wilt weergeven als een optie in de keuzelijst met invoervak in het vak van de tekst 'Item'. Typ de waarde die u aan u worden geretourneerd wilt wanneer een gebruiker dit item in het tekstvak "Exporteren waarde kiest". Klik op de knop "Add" om dat item toevoegen aan de keuzelijst met invoervak en verder dezelfde procedure als een extra combo box items wilt toevoegen.

7

Gebruik de knop "Sluiten" om het dialoogvenster "Eigenschappen van keuzelijst met invoervak" sluiten en terugkeren naar uw PDF-document waar u een zojuist gemaakte keuzelijst met invoervak hebt.

Tips & waarschuwingen

  • Kunt u de werkbalk "Formulieren" indien nodig, door te kiezen voor het menu "Views" "Werkbalken" te wijzen en te klikken op "Formulieren".