Hoe kan ik een gratis QuickBooks Online ReserveDienst Account activeren?

Hoe kan ik een gratis QuickBooks Online ReserveDienst Account activeren?


Intuit QuickBooks biedt u een keuze tussen maandelijkse of jaarlijkse bescherming serviceniveaus, die tal van voordelen zoals een data recovery service bieden, gratis software en de dagelijkse computer back-ups. Als u een plan koopt, krijgt u toegang tot een gratis online backup dienst, waar u kunt opslaan van bestanden en mappen online. Abonnees op de maandelijkse dienst krijgen 1GB aan opslagruimte en jaarlijkse abonnees krijgen 10GB. Voordat u deze ruimte, echter de website QuickBooks om het te activeren.

Instructies

1

Klik op de knop 'Internet Explorer' op de taakbalk en navigeer vervolgens naar de QuickBooks-website.

2

Beweeg uw muiscursor over de "Support" tab. Klik op "Find antwoorden Online." Typ in de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina, "online back-up activeren." Klik op 'Zoeken'.

3

Klik op de eerste link, "Activeer een gratis QuickBooks online reservedienst met uw plan." Klik in de sectie activeringsstappen op "Online Backup activering Website."

4

Typ uw bestelnummer support plan, die kan worden gevonden in uw welkom e-mail van QuickBooks of op de bestelpagina van de status. De status van uw bestelling uit de huidige pagina, klik op het woord "hier" in de regel "Order Status webpagina - toegankelijk door hier te klikken." Voer uw postcode. Klik op "Doorgaan".

5

Voer uw gegevens, met inbegrip van een e-mailadres en de gewenste wachtwoord die u kunt aanmelden bij de back-up service. Een geheugensteun voor het wachtwoord toevoegen voor het geval dat het wachtwoord is vergeten. Klik op "Doorgaan".

6

Schrijf de ID van uw nieuwe account, zodat je niet verliezen, en klik vervolgens op de koppeling op de pagina om naar de online back-up ruimte.

Tips & waarschuwingen

  • Als u op zoek bent naar uw ordernummer in de e-mail map en kan het niet vinden, controleert u de map Ongewenste e-mail. Het welkomstbericht mag hebben verstuurd er.